MELMELADA DE PRÉSSEC

Ara comença a fer fresqueta i és el temps de fer melmelades. Aquest cap de setmana, com que el temps no ha acompanyat gaire per fer activitats fora de casa, les hem fetes dins.


Necessitem:
  • -Per cada kg de préssec, tallat i sense pinyol
  • -750g de sucre

En una cassola de parets altes posem els préssecs tallats petitets i a foc lent anem remenant, junt amb el sucre fins que vegem que agafa la consistència de melmelada. S'ha d'anar vigilant i remenant continuament perquè no s'enganxi.
Després es posa en pots de vidre i s'esterilitzen.

Comentaris

  1. Quins records. A casa meva sempre s'havia fet conserva, i fins i tot es repartia entre veïns, una feia això, l'altra feia l'altre. Ara costa molts de fer aquestes coses. Temps i paciència. Que és lo que no tenim. Anem a lo més pràctic sense pensar que lo casolà és lo més bo. Salut!!!!

    ResponSuprimeix
  2. Hola,
    Gràcies pel comentari en el bloc. Aquest coc de Baileys fa una pinta boníssima - si no et fa res algun dia hi faré un enllaç des del meu bloc.
    Ah, i bon començament de curs (em sembla que estem tots en el mateix vaixell de l'ensenyament...).

    ResponSuprimeix
  3. Buena compañia para unas crujientes tostadas.
    Besos

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides