MELMELADA DE PRÉSSEC
Ara comença a fer fresqueta i és el temps de fer melmelades. Aquest cap de setmana, com que el temps no ha acompanyat gaire per fer activitats fora de casa, les hem fetes dins.
- -Per cada kg de préssec, tallat i sense pinyol
- -750g de sucre
En una cassola de parets altes posem els préssecs tallats petitets i a foc lent anem remenant, junt amb el sucre fins que vegem que agafa la consistència de melmelada. S'ha d'anar vigilant i remenant continuament perquè no s'enganxi.
Després es posa en pots de vidre i s'esterilitzen.
Quins records. A casa meva sempre s'havia fet conserva, i fins i tot es repartia entre veïns, una feia això, l'altra feia l'altre. Ara costa molts de fer aquestes coses. Temps i paciència. Que és lo que no tenim. Anem a lo més pràctic sense pensar que lo casolà és lo més bo. Salut!!!!
ResponEliminaHola,
ResponEliminaGràcies pel comentari en el bloc. Aquest coc de Baileys fa una pinta boníssima - si no et fa res algun dia hi faré un enllaç des del meu bloc.
Ah, i bon començament de curs (em sembla que estem tots en el mateix vaixell de l'ensenyament...).
Buena compañia para unas crujientes tostadas.
ResponEliminaBesos
R°