Tomàquets amb cor @Cooking The Chef
Eneko Atxa, caram quin repte per començar temporada!
Les xiques del @CookingThe Chef s'han proposat fer-nos treballar...he llegit, remenat i mirat un munt...hi ha moltes receptes que m'agraden però que no em veig amb cor de fer-les...diem-ne mandra post vacances, diem que les veig complicades, diem que no estic en el meu millor moment... no sé! El que si sé és que he estat de tirar la tovallola fins que llegint el blog Gastrotendencias on es van anomenant un seguit de plats, sense receptes , em va arribar l'inspiració.
També us he de dir que a casa tenia un bon grapat de gerds acabats de baixar de la muntanya que em van ajudar a decidir.
Segur que el que jo he fet i el que ens presenta el cuiner als aperitius del seu restaurant no té res a veure però us he de dir que ho hem trobat bo, fresquet i diferent.
12 tomàquets xerry , no massa petits.
12 gerds o mores
OOVE (OleumFlumen Premium)
Vinagre (Paula Coll d'OleumFlumen)
Sal
Agafeu les fruites del bosc i les congeleu.
Posem una cassola amb aigua a bullir, hi escaldem 2 minuts els tomàquets per poder-los pelar amb facilitat. Una vegada sense pell, i amb molta cura els buidem una mica i els deixem de cap per avall en un colador perquè deixin anar el màxim de suc possible.
Passada una mitja hora llarga podem "farcir" cada un dels tomàquets amb un gerd o mora congelats.
Un raget d'oli, unes gotes de vinagre i unes escates de sal grossa donaran el toc definitiu a l'aperitiu.
Ohhhhhh, m'encanta Glòria. Que original. Deu ser un bocad delicios. M'imagino els dos sabors a la boca..... 😋😋😋😋😋
ResponSuprimeixBona feina
Petons
Un compliment que quan ve de tu em satisfà moltíssim Manu
SuprimeixPtnts
Glòria
Ostres!! Què fàcil!!! M'ho apunto perque m'ha cridat molt l'atenció.
ResponSuprimeixMoltes mercès per participar.
petons
Aisha
Ja t'ho vaig dir Aisha...nivell de peincipiant!
SuprimeixPtnts
Glòria
Impressionnant i molt senzilla la teva proposta pel repte! Això segur que ho prepararé a casa perque són ingredients que tinc a mà... a més la sorpresa quan els menges. A la Polyanna segur que li encanten!
ResponSuprimeixPetons
Palmira
Ja em diras que et diu la Polyanna
SuprimeixPtnt
Glòria
Un contraste ácidos, bien curiosa la mezcla,
ResponSuprimeixUn saludito
Curiosa i muy rica Mijú
SuprimeixPtnts
Glòria
No entenia lo del cor, però ja he vist per qué. Molt maques les fotos.
ResponSuprimeixNo ho vaig voler posar tot al títol per no fer-ho massa evident.
SuprimeixPtnts
Glòria
Genial la proposta!!!!!
ResponSuprimeixA mi em va agradar molt. Gràcies JoanCarles
SuprimeixPtnts
Glòria
ooohhhh quin plat més orginal i que ben triat!! m'has deixat de pedra..es veu fenomenal!
ResponSuprimeixun petó!
És tant, tant, taaaaaant senzill que potser en això hi ha l'originalitat
SuprimeixPtnts
Glòria
Enhorabuena por el reto, yo no he conseguido esta vez :)
ResponSuprimeixQue original, no habia visto esta receta de el.
La cogí de una página donde se nombran distintos platos del Azurmendi, sin receta ni foto de tpdos, el nombre del aperitivo me sugirió la receta que he hecho yo. Seguro que no se parece en nada al original 😂😂😂😂
SuprimeixPtnts
Glòria
Molt ben versionada la recepta! Et van posar l'estrella? segur que si!!!
ResponSuprimeixPtnts
Mira que n'ets de dolenta quan vols Marta!!!!
SuprimeixPtnts
Glòria
Genial, Glòria! Genial! Quina recepta més espectacular!
ResponSuprimeixPetonets,
Olga
Tu que m'estimes moooolt Olga 😍😍😍
SuprimeixPtnts
Glòria
un mélange de saveurs ça ne peut être que bon
ResponSuprimeixbonne soirée
Merci Fimère
SuprimeixPtnts
Glòria
Que contraste de sabores, muy original y seguro que están muy ricos.
ResponSuprimeixBesoss
Muchísimas gracias Montse
SuprimeixPtnts
Glòria
Que preciosidad de plato, llamativo, apetecible y jugando con los sabores ¡me ha encantado!
ResponSuprimeixB7ssss
Muchísimas gracias!
SuprimeixPtnts
Glòria
Pero que cosa más cuca y más vistosa. Has preparado un bocado muy tentador.
ResponSuprimeixBss
Elena
Gracias Elena
SuprimeixPtnts
Glòria
Una recepta molt maca y ben útil per aperitius impactants! Enhorabona una molt bona elecció :)
ResponSuprimeixCelebro que t'ahradi
SuprimeixPtnts
Glòria
Una combinación curiosa y seguro que deliciosa. Un besazo.
ResponSuprimeixRica, muy rica
SuprimeixPtnts
Glòria
Quin contrast mes curiós, segur que m'agrada, ho provaré!
ResponSuprimeixPtns.
Les tomaquetes que siguin ben dolces i t'agradarà segur
SuprimeixPtnts
Glòria
Un plat sorprenent, no m'imagino la combinació de gustos. Està clar que l'hauré de provar.
ResponSuprimeixUna abraçada
Prova'l Cris, espero la teva opimió
SuprimeixPtnts
Glòria
Que original! ha de ser un mos ple de sabors i explosiu a la boca, una idea que m'apunto, segur que sorprendré a algú. Petonets
ResponSuprimeixCuando lo puse en la mesa de aperitivos sorprendí
SuprimeixPtnts
Glòria
ResponSuprimeixEstoy muy contento con esta receta, contrastes de sabores, maravilloso!
Besitos ♥
Celebro que te guste Andréa
SuprimeixPtnts
Glòria
Un aperetiu ben diferent, i la presentació queda molt xula!!
ResponSuprimeixClara
No em podia imaginar que us qgradés tant, mira que gairebé ja havia llençat la tovallola!
SuprimeixPtnts
Glòria
Wuau!! Me dejas con la boca abierta! Es un aperitivo estupendo y para dejar a los invitados sorprendidos!
ResponSuprimeixBesos
Gracias Pepi
SuprimeixPtnts
Glòria
Hola Gloria. Me alegro saludarte una vez pasado el verano que espero lo hayas disfrutado plenamente.
ResponSuprimeixEstoy poniéndome al día en las visitas y al hacerlo a tu blog me encuentro con esta, como diría, sensacional propuesta.
Imaginativa, fácil, deliciosa y sin duda exquisita.
Un bocado que sin duda habrá hecho las delicias a quienes hayan tenido la suerte de poder saborearlo. Me ha encantado.
Que pases un estupendo fin de semana.
Un abrazo.
wow esta receta si que es diferente.. de todo lo que busqué no la vi... unos bocados con texturas distintas que sin duda sorprenderán. Delicioso aporte.
ResponSuprimeixBesos
Menudo aperitivazo que has montado, impresionante y preciosa receta, bsss
ResponSuprimeixOstras, quina marevella de recepta, felicitats!!! a "pendientes"" directa, jaja ;)
ResponSuprimeixbon cap de setmana ;)
Qué bocado!! Tienen que estar buenísimos!!
ResponSuprimeixBss.
Cristina
Quina recepta mes maca. Fantastic
ResponSuprimeixHola, pues unos tomates deliciosos, sin duda alguna es una exquisitez. Estoy encantada de conocer tu blog, me quedo como seguidora tuya. Mil gracias por visitar el mío, espero verte de nuevo por allí. Un beso!!
ResponSuprimeixUna recepta bona,bona!
ResponSuprimeixPetons
Fácil y muy tentadora la propuesta.
ResponSuprimeixpeto
Doncs ben sorprenent sí!!!! Al llegir els ingredients he pensats 'gerds? I perquè?' 😀 Ja els he trobat!! I m'ha encantat! Un entrant brillant!
ResponSuprimeixPetons
Molt bé Dolors 😍😍😍, agraida que l'hagis fet ,contenta què us hagi agradat
SuprimeixPtnts
Glòria
M'ha agradat molt la teva recepta, em quedo a la teva cuina, un beset
ResponSuprimeix