Tomàquets amb cor @Cooking The Chef

Eneko Atxa, caram quin repte per començar temporada!
Les xiques del @CookingThe Chef s'han proposat fer-nos treballar...he llegit, remenat i mirat un munt...hi ha moltes receptes que m'agraden però que no em veig amb cor de fer-les...diem-ne mandra post vacances, diem que les veig complicades, diem que no estic en el meu millor moment... no sé! El que si sé és que he estat de tirar la tovallola fins que llegint el blog Gastrotendencias on es van anomenant un seguit de plats, sense  receptes , em va arribar l'inspiració.
També us he de dir que a casa tenia un bon grapat de gerds acabats de baixar de la muntanya que em van ajudar a decidir.
Segur que el que jo he fet i el que ens presenta el cuiner als aperitius del seu restaurant no té res a veure però us he de dir que ho hem trobat bo, fresquet i diferent.

Necessitem:

12 tomàquets xerry , no massa petits.
12 gerds o mores
OOVE (OleumFlumen Premium)
Vinagre (Paula Coll d'OleumFlumen)
Sal

Agafeu les fruites del bosc i les congeleu.
Posem una cassola amb aigua a bullir, hi escaldem 2 minuts els tomàquets per poder-los pelar amb facilitat. Una vegada sense pell, i amb molta cura  els buidem una mica i els deixem de cap per avall en un colador perquè deixin anar el màxim de suc possible.
Passada una mitja hora llarga podem "farcir" cada un dels tomàquets amb un gerd  o mora congelats. 

Ho posem en culleretes d'aperitiu o a la safata on ho volgueu servir.
Un raget d'oli, unes gotes de vinagre i unes escates de sal grossa donaran el toc definitiu a l'aperitiu.


Comentaris

  1. Ohhhhhh, m'encanta Glòria. Que original. Deu ser un bocad delicios. M'imagino els dos sabors a la boca..... 😋😋😋😋😋
    Bona feina
    Petons

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Un compliment que quan ve de tu em satisfà moltíssim Manu
      Ptnts
      Glòria

      Suprimeix
  2. Ostres!! Què fàcil!!! M'ho apunto perque m'ha cridat molt l'atenció.
    Moltes mercès per participar.
    petons
    Aisha

    ResponSuprimeix
  3. Impressionnant i molt senzilla la teva proposta pel repte! Això segur que ho prepararé a casa perque són ingredients que tinc a mà... a més la sorpresa quan els menges. A la Polyanna segur que li encanten!
    Petons
    Palmira

    ResponSuprimeix
  4. Un contraste ácidos, bien curiosa la mezcla,
    Un saludito

    ResponSuprimeix
  5. No entenia lo del cor, però ja he vist per qué. Molt maques les fotos.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. No ho vaig voler posar tot al títol per no fer-ho massa evident.
      Ptnts
      Glòria

      Suprimeix
  6. ooohhhh quin plat més orginal i que ben triat!! m'has deixat de pedra..es veu fenomenal!
    un petó!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. És tant, tant, taaaaaant senzill que potser en això hi ha l'originalitat
      Ptnts
      Glòria

      Suprimeix
  7. Enhorabuena por el reto, yo no he conseguido esta vez :)
    Que original, no habia visto esta receta de el.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. La cogí de una página donde se nombran distintos platos del Azurmendi, sin receta ni foto de tpdos, el nombre del aperitivo me sugirió la receta que he hecho yo. Seguro que no se parece en nada al original 😂😂😂😂
      Ptnts
      Glòria

      Suprimeix
  8. Molt ben versionada la recepta! Et van posar l'estrella? segur que si!!!
    Ptnts

    ResponSuprimeix
  9. Genial, Glòria! Genial! Quina recepta més espectacular!
    Petonets,
    Olga

    ResponSuprimeix
  10. un mélange de saveurs ça ne peut être que bon
    bonne soirée

    ResponSuprimeix
  11. Que contraste de sabores, muy original y seguro que están muy ricos.
    Besoss

    ResponSuprimeix
  12. Que preciosidad de plato, llamativo, apetecible y jugando con los sabores ¡me ha encantado!

    B7ssss

    ResponSuprimeix
  13. Pero que cosa más cuca y más vistosa. Has preparado un bocado muy tentador.

    Bss

    Elena

    ResponSuprimeix
  14. Una recepta molt maca y ben útil per aperitius impactants! Enhorabona una molt bona elecció :)

    ResponSuprimeix
  15. Una combinación curiosa y seguro que deliciosa. Un besazo.

    ResponSuprimeix
  16. Quin contrast mes curiós, segur que m'agrada, ho provaré!
    Ptns.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Les tomaquetes que siguin ben dolces i t'agradarà segur
      Ptnts
      Glòria

      Suprimeix
  17. Un plat sorprenent, no m'imagino la combinació de gustos. Està clar que l'hauré de provar.
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  18. Que original! ha de ser un mos ple de sabors i explosiu a la boca, una idea que m'apunto, segur que sorprendré a algú. Petonets

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Cuando lo puse en la mesa de aperitivos sorprendí
      Ptnts
      Glòria

      Suprimeix

  19. Estoy muy contento con esta receta, contrastes de sabores, maravilloso!


    Besitos ♥

    ResponSuprimeix
  20. Un aperetiu ben diferent, i la presentació queda molt xula!!
    Clara

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. No em podia imaginar que us qgradés tant, mira que gairebé ja havia llençat la tovallola!
      Ptnts
      Glòria

      Suprimeix
  21. Wuau!! Me dejas con la boca abierta! Es un aperitivo estupendo y para dejar a los invitados sorprendidos!

    Besos

    ResponSuprimeix
  22. Hola Gloria. Me alegro saludarte una vez pasado el verano que espero lo hayas disfrutado plenamente.
    Estoy poniéndome al día en las visitas y al hacerlo a tu blog me encuentro con esta, como diría, sensacional propuesta.
    Imaginativa, fácil, deliciosa y sin duda exquisita.
    Un bocado que sin duda habrá hecho las delicias a quienes hayan tenido la suerte de poder saborearlo. Me ha encantado.
    Que pases un estupendo fin de semana.
    Un abrazo.

    ResponSuprimeix
  23. wow esta receta si que es diferente.. de todo lo que busqué no la vi... unos bocados con texturas distintas que sin duda sorprenderán. Delicioso aporte.
    Besos

    ResponSuprimeix
  24. Menudo aperitivazo que has montado, impresionante y preciosa receta, bsss

    ResponSuprimeix
  25. Ostras, quina marevella de recepta, felicitats!!! a "pendientes"" directa, jaja ;)
    bon cap de setmana ;)

    ResponSuprimeix
  26. Qué bocado!! Tienen que estar buenísimos!!
    Bss.
    Cristina

    ResponSuprimeix
  27. Hola, pues unos tomates deliciosos, sin duda alguna es una exquisitez. Estoy encantada de conocer tu blog, me quedo como seguidora tuya. Mil gracias por visitar el mío, espero verte de nuevo por allí. Un beso!!

    ResponSuprimeix
  28. Fácil y muy tentadora la propuesta.
    peto

    ResponSuprimeix
  29. Doncs ben sorprenent sí!!!! Al llegir els ingredients he pensats 'gerds? I perquè?' 😀 Ja els he trobat!! I m'ha encantat! Un entrant brillant!
    Petons

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Molt bé Dolors 😍😍😍, agraida que l'hagis fet ,contenta què us hagi agradat
      Ptnts
      Glòria

      Suprimeix
  30. M'ha agradat molt la teva recepta, em quedo a la teva cuina, un beset

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides