Rossinyols amb all i julivert
Ja s'han acabat... les hem gaudit al màxim i hem pogut estar en un lloc on la fresqueta ha estat protagonista: La Cerdanya.
Ara toca tornar a la feina per poder intentar gaudir, les properes vacances, tant o més que aquestes... i per allargar una miqueta el sabor a muntanya... el sabor a vacances... venen de gust aquests rossinyols?
- Uns quants rossinyols
- All i julivert en abundància, picats
- Un polsim de sal gruixuda
- Un rajolí d'un bon oli...DOSiurana!
Netegem amb un drapet de cotó, sense mullar-los, els rossinyols mirant que no els quedi gens de terra.
Els tallem a trossos grossets. En una paella grossa o WOK hi posem una miqueta d'oli i quan estigui una miqueta calenta hi afegim els rossinyols que anirem remenant fins que vegem que han llençat l'aigua i aquesta s'ha evaporat. Hi posem l'all i julivert , un parell de minutets més i ja els podem emplatar tirant-t'hi una miqueta de sal gruixuda i una miqueta d'oli al moment de servir-los.
Els tallem a trossos grossets. En una paella grossa o WOK hi posem una miqueta d'oli i quan estigui una miqueta calenta hi afegim els rossinyols que anirem remenant fins que vegem que han llençat l'aigua i aquesta s'ha evaporat. Hi posem l'all i julivert , un parell de minutets més i ja els podem emplatar tirant-t'hi una miqueta de sal gruixuda i una miqueta d'oli al moment de servir-los.
Com a aperitiu, acompanyament de la carn... boníssims i senzillíssims de fer... i BON PROFIT!
Un plat sa, gustós i ràpid, amb fruits de la terra, m'encanta!
ResponEliminaquin plat mes booo!!! bonissims els bolets!! petons
ResponEliminaSembla mentida com em pot agradar un bolet amb all i julivert. Es que fa vergonyeta i tot reconeixer-ho!! :D
ResponEliminaM'encanta la tardor, les tardes plujoses, capvespres acolorits, muntanyes tenyides, nits fresquestes i bolets. Anar a buscar bolets enllaça dos de les meves grans aficions la muntanya i la cuina.
ResponEliminaQue bé que ja estigui a prop aquesta època!!!
Boníssims
Ep, ep, ep...! Deixa'n alguns, que el bosc quedarà buit! Quin festival de bolets que esteu fent, enveja sana! Boníssims sense gaire disfressa, els rossinyols! Petonets
ResponEliminaMira, nosaltres també en vam collir!
ResponEliminai amb aquestes pluges més...quin vici.
Que rico, besos
ResponEliminaSofía
Ja tenia ganes de tornar a veure't per aquí!!!!! Has tornat amb una recepta.....molt llaminera!!!!
ResponEliminaBona entrada al curs!!!!!
Petons,
Olga
Quina recepta més bona!!! Me l'apunte!!!
ResponElimina
ResponEliminaDolça; Les vacançes s'han acabat -jo encara les tinc que fer, jejeje- i aquets bolets, de ben segur que també es van acabar¡¡
Deliciosos,¡ que vagin de gust Dolça i benvinguda de nou¡¡ :O) :O)
Una de les receptes que mai falla!! Un producte de qualitat sense gaires disfresses.
ResponEliminaEls rossinyols m'encanten...i amb una botifarreta a la brasa... MMmmmmmm
Bentornada Dolça!! Un petó. MAR, de EQNME
Quina envejaaa! Nosaltres encara no anem trobat. Que n’estan de bons amb all i julivert o amb qualsevol preparació son de vici Ummm
ResponEliminaPetons
Ja comencem a veure bolets, quina bona notícia! jajajajajajaja. Una recepta boníssima. petonets
ResponEliminaHola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)
ResponEliminaJa he anat seguint a FB les teves vacances a la Cerdanya, je je je...
I per tornar a la rutina, aquests rossinyols em semblen una proposta sensacional!
Qué bons.... així saltejats m' encanten!!!
ResponEliminaPetonets!!!
Rovellons amb all i julivert sempre en faig a la temporada però els rossinyols no i deuen estar bonissíms.
ResponEliminaPetons!
Mira que és fàcil aquest plat i tot i així de lo més bo. La satisfacció es triple si a más els rossinyols els has anat a buscar tu a la muntanya. Per sort jo també he pogut gaudir de les vacances a la cerdanya i ja ho trobo a faltar!
ResponEliminaT'han quedat estupendus;)
Petonets
mmm avui els faré
ResponEliminaDelicioso!! Es la seta preferida de mi marido :)
ResponEliminaBesos
Que bons tenen que estar, anotada la recepta. Gracies
ResponEliminaEsta es la seta preferida de mi marido!!
ResponEliminaTengo congelada y mañana quiero hacer para comer un arroz con ella.
Será en plan vegetariano :)
besos
Ajo y perejil, la comparsa perfecta, no busques más ingredientes, son suficientes.
ResponEliminaUn abrazo y buenas fiestas