Rossinyols amb all i julivert

Ja s'han acabat... les hem gaudit al màxim i hem pogut estar en un lloc on la fresqueta ha estat protagonista: La Cerdanya.
Ara toca tornar a la feina per poder intentar gaudir, les properes vacances, tant o més que aquestes... i per allargar una miqueta el sabor a muntanya... el sabor a vacances... venen de gust aquests rossinyols?
Necessitem:
  • Uns quants rossinyols
  • All i julivert en abundància, picats
  • Un polsim de sal gruixuda
  • Un rajolí d'un bon oli...DOSiurana!
Netegem amb un drapet de cotó, sense mullar-los, els rossinyols mirant que no els quedi gens de terra.
Els tallem a trossos grossets. En una paella grossa o WOK hi posem una miqueta d'oli i quan estigui una miqueta calenta hi afegim els rossinyols que anirem remenant fins que vegem que han llençat l'aigua i aquesta s'ha evaporat. Hi posem l'all i julivert , un parell de minutets més i ja els podem emplatar tirant-t'hi una miqueta de sal gruixuda i una miqueta d'oli al moment de servir-los.

Com a aperitiu, acompanyament de la carn... boníssims i senzillíssims de fer... i BON PROFIT! 

Comentaris

  1. Un plat sa, gustós i ràpid, amb fruits de la terra, m'encanta!

    ResponElimina
  2. quin plat mes booo!!! bonissims els bolets!! petons

    ResponElimina
  3. Sembla mentida com em pot agradar un bolet amb all i julivert. Es que fa vergonyeta i tot reconeixer-ho!! :D

    ResponElimina
  4. M'encanta la tardor, les tardes plujoses, capvespres acolorits, muntanyes tenyides, nits fresquestes i bolets. Anar a buscar bolets enllaça dos de les meves grans aficions la muntanya i la cuina.

    Que bé que ja estigui a prop aquesta època!!!

    Boníssims

    ResponElimina
  5. Ep, ep, ep...! Deixa'n alguns, que el bosc quedarà buit! Quin festival de bolets que esteu fent, enveja sana! Boníssims sense gaire disfressa, els rossinyols! Petonets

    ResponElimina
  6. Mira, nosaltres també en vam collir!
    i amb aquestes pluges més...quin vici.

    ResponElimina
  7. Ja tenia ganes de tornar a veure't per aquí!!!!! Has tornat amb una recepta.....molt llaminera!!!!
    Bona entrada al curs!!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  8. Quina recepta més bona!!! Me l'apunte!!!

    ResponElimina

  9. Dolça; Les vacançes s'han acabat -jo encara les tinc que fer, jejeje- i aquets bolets, de ben segur que també es van acabar¡¡
    Deliciosos,¡ que vagin de gust Dolça i benvinguda de nou¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  10. Una de les receptes que mai falla!! Un producte de qualitat sense gaires disfresses.
    Els rossinyols m'encanten...i amb una botifarreta a la brasa... MMmmmmmm
    Bentornada Dolça!! Un petó. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  11. Quina envejaaa! Nosaltres encara no anem trobat. Que n’estan de bons amb all i julivert o amb qualsevol preparació son de vici Ummm
    Petons

    ResponElimina
  12. Ja comencem a veure bolets, quina bona notícia! jajajajajajaja. Una recepta boníssima. petonets

    ResponElimina
  13. Hola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)
    Ja he anat seguint a FB les teves vacances a la Cerdanya, je je je...
    I per tornar a la rutina, aquests rossinyols em semblen una proposta sensacional!

    ResponElimina
  14. Qué bons.... així saltejats m' encanten!!!
    Petonets!!!

    ResponElimina
  15. Rovellons amb all i julivert sempre en faig a la temporada però els rossinyols no i deuen estar bonissíms.
    Petons!

    ResponElimina
  16. Mira que és fàcil aquest plat i tot i així de lo més bo. La satisfacció es triple si a más els rossinyols els has anat a buscar tu a la muntanya. Per sort jo també he pogut gaudir de les vacances a la cerdanya i ja ho trobo a faltar!
    T'han quedat estupendus;)
    Petonets

    ResponElimina
  17. Delicioso!! Es la seta preferida de mi marido :)

    Besos

    ResponElimina
  18. Esta es la seta preferida de mi marido!!
    Tengo congelada y mañana quiero hacer para comer un arroz con ella.
    Será en plan vegetariano :)

    besos

    ResponElimina
  19. Ajo y perejil, la comparsa perfecta, no busques más ingredientes, son suficientes.
    Un abrazo y buenas fiestas

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides