Arròs a la cubana... a la catalana
11 de setembre 2013... tots a punt de fer la Via Catalana cap a la Independència... pretenem convertir el dia d'avui en l'avantsala de la independència, volem que el món ens vegi i vegi la nostra voluntat d'esdevenir un nou estat d'Europa. A les 17h14 minuts ens enllaçarem les mans fins aconseguir una cadena groga que recorrerà de punta a punta el nostre país fent manifesta la nostra voluntat i les nostres ganes de decidir el nostre futur.
Moltes altres activitats paral·leles estan esdevenint a la vegada, i una d'elles és la cadena de blogs enllaçats per a la independència. Gairebé 300blogs fent una entrada de data 11 de setembre ens encadenarem per aquesta causa.
El No tot són postres... a la cuina és un blog de receptes, però avui no és dia de recepta, avui és dia de fer amb un àpat molt senzill i conegut una recepta addient a la data... si l'estelada està inspirada en la revolució cubana què millor que un arròs a la cubana... a la catalana!!
Com es fa aquest plat? No cal explicar-ho... arròs bullit, salsa de tomàquet, ou ferrat... ara bé la manera d'emplatar-lo és el que el fa diferent.
I podeu continuar la cadena de blogs clicant aquí. BONA DIADA!!
Una recepta per a una bona causa que esperem arribi a la fi que desitgem.
ResponEliminaTots cap a la Via
Eih! Aquest plat fa molt de goig!
ResponEliminaLa propera vegada que el cuini, el penso presentar així, si, si, si!
Molt bona i enllaçada Diada!
Abraçades!
Molt ocurrent, MGlòria!!! Amb uns ingredients ben senzills has aconseguit un plat ben popular. És com una metàfora per la nostra independència. Unes activitats ben senzilles per aconseguir el què la major part dels catalans volem. Bona Diada!!!
ResponEliminaAvui he descobert els blogs encadenats... quina llàstima no haver-ho vist abans per a partipar-hi! m'agrada molt aquest arròs a la cubana "catalanitzat". Bona Diada!
ResponEliminaM'encanta aquesta inciativa de la cadena de blogs, enhorabona per participar-hi. I la recepta és molt adequada :)
ResponEliminaQue tinguis una bona diada!
Saps que t'ha quedat un arròs amb una presentació ben original... ostres, m'encanta!!
ResponEliminaEndavant amb l'iniciativa dels blogs enllaçats per la independencia i bona diada!!
ja sé es que dinarem avui a casa... i després a la cadena!!!
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminaUna proposta de 10x10
Feliç DIADA i mil petonets Susanna
jajaja!! Un arròs cubà ben català, Glòria!! Visca Catalunya! Fem via!!!!!
ResponEliminajajja molt original!! m'encanta ! bona diada
ResponEliminaBon arròs per aquet dìa tan bonic
ResponEliminaBona diada tambè per tots vosaltres !!!!
Petonets.
Genial manera de presentar-lo!!!
ResponEliminaGràcies!!!
Jajjajaja, molt bona pensada per la diada!
ResponEliminaMolt bona, tota una estelada posada al plat.
ResponEliminaMuas!
Un bon dinar per a un gran dia!!
ResponEliminaAmb lo bó que es l'arròs a la cubana, presentat d'aquesta manera encara s'ha de disfrutar més. Molt bona iniciativa.
ResponEliminaJo dec viure en un altre planeta perque no m'havia assabentat d'aquesta iniciativa...visc a l'inopia.
Petons!
El proper dia que el faci el prepararé com tu!!!! Ja veuràs com agradarà!!!!!
ResponEliminaGràcies per aquesta idea!!!
Petons, Dolça!!
Olga
moltes gracies per fer-nos un espai a la vostre cuina i al vostre blog
ResponEliminai si voleu participar en alguna altra iniciativa col·lectiva i que us avisem, ens podeu enviar un mail a cadenablogs2013@gmail.com i us tindrem al corrent
;-)
Perquè no t'enfadis, va, que em dir coses perquè no havia comentat. Ja saps que amb aquest arròs jo faria via via i no pararia fins arribar a València...
ResponEliminaNani
No t'ho creuras!
ResponEliminaPerò acostumada a fer una dieta equilibrada en que la verdura n'és el gran protagonista a taula cada dia, quant vaig a un restaurant enyoro trobar plats com aquest per deleitar-me de gust! Així que no és estrany trobar-me demamant uns ous estrellats..
Visca Catalunya!
Tard com vaig, em vaig perdre això dels blogs per la independència... en fi, què hi farem!
ResponEliminaM'agrada la teva decoració, t'ha quedat divertida i d'allò més indicada :-)