Coca d'amanida tèbia de fruita i pernil dolç
Celebrem un aniversari, en celebrem 150... si, si, no és broma 150 números de la revista CUINA i ens conviden a anar amb ells a Manlleu a celebrar-ho a la Fira del Porc i de la Cervesa. I si a més som bloguers podem participar en un concurs fent una recepta amb pernil cuit.
Doncs vinga... som-hi!! Una recepta amb pernil cuit suggereix ràpidament un pastís fred o uns rotllets de pernil farcits... però no... tinc clar que no ha de ser una cosa tan típica, a més vull que sigui senzilleta de fer. I amb aquestes premisses ha sortit aquesta coca.
Necessitem:
- Una placa de pasta de full fresca
- Una llesca de pernil cuit una mica gruixuda que tallarem a daus
- Una pera carnosa
- Una poma golden
- Enciam
- Una mica de cibulet o un manadet de brots germinats per fer la presentació del plat.
Tallem la pasta de full en rectangles de la mateixa mida i la posem al forn 15 minuts a 180º. Hi posem al damunt una safata ja que hem d'evitar que pugi. Quan tinguem els rectangles daurats i cuits els traiem del forn i els deixem refredar.
Tallem el pernil, la poma i la pera a daus aproximadament de la mateixa mida.
Tallem l'enciam en juliana el més fina possible.
En una paella antiadherent hi posem els daus de pernil i els fem enrossir. Els traiem i els reservem.
Fem el mateix amb la poma i després amb la pera.
Barregem els daus de pernil, pera i poma amb l'enciam en juliana i ja podem muntar la coca.
Posem una placa de pasta de full, damunt una bona capa de pernil, poma, pera i enciam i ho podem tapar amb una altra capa de pasta de full... uns quants germinats o una miqueta de cibulet al damunt i cap a taula... i BON PROFIT!!
I he tingut la sorpresa de veure'm entre els 25 bloguers seleccionats, per tant dissabte vinent cap a Manlleu, a gaudir de les activitats exclusives que ha preparat la revista CUINA per a nosaltres... us mantindrem informats!
Gloria, una coca senzilleta de fer sana i boníssima, m'ha agradat aixo i posem al damunt una safata.
ResponEliminaOOOOoooooohhh!!! Quina coca!!!! Quina meravella!!!!! Me la penso copiar!!!!!
ResponEliminaPetons, Dolça!!!!
Olga
EEEEiiiii!!! I felicitats per la selecció!!! Xala de valent per Manlleu!!! Ja ens ho explicaràs!!!!
ResponEliminaEts una artista!!!
Olga
Quina coca més refrescant!! Ens veiem dissabte!!! ;-)
ResponEliminaM'agrada la idea !!!facileta i resultona....molt bona pensada...a veura si puc participari l'any vinent...
ResponEliminaPetonets.
Felicitats, MGlòria, ja ens faras cinc centims de com et vagi per Manlleu. Ha gaudir de la fira!!! Ptnts.
ResponEliminaualaaa quina bona pinta te aqueta coca!! m'encanta l'hojaldre per dolç, salat! es un bon comodin! petons
ResponEliminaUna maravilla, Gloria.
ResponEliminaPetons
Enhorabona!
ResponEliminaM'encanta tot, la combinació d'ingredients i la presentació entre coca i entrepà. Boníssim!
Ei!! Moltíssima sort, Glòria!! Ens veurem a Manlleu. De moment, ja tenim un bon premi, retrobar-nos! ;-)) Petons
ResponEliminaFelicitats Dolça!! Espero que disfruteu molt de la jornada.
ResponEliminaLa coca sorprenent!! Una manera diferent de menjar fruita! Segur que ha d'estar bonissima.
Petonets. MAR, de EQNME
Hola Gloria.
ResponEliminaUna coca que debe estar deliciosa.
Saludos
Fantàstica recepta!!! M'encanten aquest tipus de coques i a més són tan versàtils...
ResponEliminaMolta sort al concurs!!!
Petonets bonica
Em sembla una gran aportació i, a més, molt ben presentada.
ResponEliminaEnhorabona.
Una abraçada.
Una coca ben maca i ben bona, també té unes quantes caloríes, eh? Hehehe.
ResponEliminaMoltes felicitats per estar entre les 25 escollides. Molta sort!
Petons.
No 'estranya!!! Moltes felicitats Glòria, no havia vist mai cap amanida d'aquest estil!!! Molta sort i a gaudir del dia. petonets
ResponEliminaUna coca ben original! una molt bona proposta! Molta sort!
ResponEliminaQue bé que vinguis a Manlleu, amb una mica de sort ens coneixerem!!! la Nani ja m'ha avisat que venieu! Quina coca tant bona amb aquesta combinació de fruita!!
ResponEliminafins dissabte
Nena, ben merescut el teu pas a la final, una coca que sembla deliciosa!
ResponEliminaFins dissabte
Sandra
Buenos días Gloria. Que rica, deliciosa y original torta de jamón, ensalada y fruta, tiene una pinta espectacular. Espero que tengas mucha suerte en el concurso, pues tanto la receta como su presentación es fabulosa y sencilla de preparar.
ResponEliminaUn beso Paco
Enhorabona!!!! una coca fantàstica, amb una colla d´ingredients que m´encanten. La combinació de la fruita i el pernil una delicia.. petons,
ResponEliminaUna combinació molt bona per aquesta coca tan genial.
ResponEliminaPetons!
Nena,
ResponEliminaNo varem guanyar però i lo bé que ens ho vam passar!
Una coca que mereixia!
Nani