Coca d'amanida tèbia de fruita i pernil dolç

Celebrem un aniversari, en celebrem 150... si, si, no és broma 150 números de la revista CUINA i ens  conviden a anar amb ells a Manlleu a celebrar-ho a la Fira del Porc i de la Cervesa. I si a més som bloguers podem participar en un concurs fent una recepta amb pernil cuit.
Doncs vinga... som-hi!! Una recepta amb pernil cuit suggereix ràpidament un pastís fred o uns rotllets de pernil farcits... però no... tinc clar que no ha de ser una cosa tan típica,  a més vull que sigui senzilleta de fer. I amb aquestes premisses ha sortit aquesta coca.
             
Necessitem:
  • Una placa de pasta de full fresca
  • Una llesca de pernil cuit una mica gruixuda que tallarem a daus
  • Una pera carnosa
  • Una poma golden
  • Enciam
  • Una mica de cibulet o un manadet de brots germinats per fer la presentació del plat.
Tallem la pasta de full en rectangles de la mateixa mida i la posem al forn 15 minuts a 180º. Hi posem al damunt una safata ja que hem d'evitar que pugi. Quan tinguem els rectangles daurats i cuits els  traiem del forn i els deixem refredar.
Tallem el pernil, la poma i la pera a daus aproximadament de la mateixa mida.
Tallem l'enciam en juliana el més fina possible.
En una paella antiadherent hi posem els daus de pernil i els fem enrossir. Els traiem i els reservem.
Fem el mateix amb la poma i després amb la pera.
Barregem els daus de pernil, pera i poma amb l'enciam en juliana i ja podem muntar la coca.
Posem una placa de pasta de full, damunt una bona capa  de pernil, poma, pera i enciam i ho podem tapar amb una altra capa de pasta de full... uns quants germinats o una miqueta de cibulet al damunt i cap a taula... i BON PROFIT!!

I he tingut la sorpresa de veure'm entre els 25 bloguers seleccionats, per tant dissabte vinent cap a Manlleu, a gaudir de les activitats exclusives que ha preparat la revista CUINA per a nosaltres... us mantindrem informats!

Comentaris

  1. Gloria, una coca senzilleta de fer sana i boníssima, m'ha agradat aixo i posem al damunt una safata.

    ResponElimina
  2. OOOOoooooohhh!!! Quina coca!!!! Quina meravella!!!!! Me la penso copiar!!!!!
    Petons, Dolça!!!!
    Olga

    ResponElimina
  3. EEEEiiiii!!! I felicitats per la selecció!!! Xala de valent per Manlleu!!! Ja ens ho explicaràs!!!!
    Ets una artista!!!
    Olga

    ResponElimina
  4. Quina coca més refrescant!! Ens veiem dissabte!!! ;-)

    ResponElimina
  5. M'agrada la idea !!!facileta i resultona....molt bona pensada...a veura si puc participari l'any vinent...
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Felicitats, MGlòria, ja ens faras cinc centims de com et vagi per Manlleu. Ha gaudir de la fira!!! Ptnts.

    ResponElimina
  7. ualaaa quina bona pinta te aqueta coca!! m'encanta l'hojaldre per dolç, salat! es un bon comodin! petons

    ResponElimina
  8. Enhorabona!
    M'encanta tot, la combinació d'ingredients i la presentació entre coca i entrepà. Boníssim!

    ResponElimina
  9. Ei!! Moltíssima sort, Glòria!! Ens veurem a Manlleu. De moment, ja tenim un bon premi, retrobar-nos! ;-)) Petons

    ResponElimina
  10. Felicitats Dolça!! Espero que disfruteu molt de la jornada.
    La coca sorprenent!! Una manera diferent de menjar fruita! Segur que ha d'estar bonissima.
    Petonets. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  11. Hola Gloria.
    Una coca que debe estar deliciosa.
    Saludos

    ResponElimina
  12. Fantàstica recepta!!! M'encanten aquest tipus de coques i a més són tan versàtils...
    Molta sort al concurs!!!
    Petonets bonica

    ResponElimina
  13. Em sembla una gran aportació i, a més, molt ben presentada.
    Enhorabona.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  14. Una coca ben maca i ben bona, també té unes quantes caloríes, eh? Hehehe.
    Moltes felicitats per estar entre les 25 escollides. Molta sort!
    Petons.

    ResponElimina
  15. No 'estranya!!! Moltes felicitats Glòria, no havia vist mai cap amanida d'aquest estil!!! Molta sort i a gaudir del dia. petonets

    ResponElimina
  16. Una coca ben original! una molt bona proposta! Molta sort!

    ResponElimina
  17. Que bé que vinguis a Manlleu, amb una mica de sort ens coneixerem!!! la Nani ja m'ha avisat que venieu! Quina coca tant bona amb aquesta combinació de fruita!!

    fins dissabte

    ResponElimina
  18. Nena, ben merescut el teu pas a la final, una coca que sembla deliciosa!
    Fins dissabte
    Sandra

    ResponElimina
  19. Buenos días Gloria. Que rica, deliciosa y original torta de jamón, ensalada y fruta, tiene una pinta espectacular. Espero que tengas mucha suerte en el concurso, pues tanto la receta como su presentación es fabulosa y sencilla de preparar.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  20. Enhorabona!!!! una coca fantàstica, amb una colla d´ingredients que m´encanten. La combinació de la fruita i el pernil una delicia.. petons,

    ResponElimina
  21. Una combinació molt bona per aquesta coca tan genial.
    Petons!

    ResponElimina
  22. Nena,
    No varem guanyar però i lo bé que ens ho vam passar!
    Una coca que mereixia!
    Nani

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides