Bombonets d'avellana

Amics, coneguts i saludats, aquesta era la manera que tenia Josep Pla de dividir les persones del nostre entorn.
Amics, coneguts i saludats meus seran les persones que avui rebran com a obsequi un ( o més d'un) d'aquests bombonets d'avellana.
El motiu? Doncs que una servidora posa un any més al seu cabàs i ho vull compartir amb tothom. Amb vosaltres el bombonet haurà de ser "virtual" però us poso la recepta per si us ve de gust tastar-los.
Necessitem:
- una rajola de xocolata de cobertura de 300g.
- mitja rajola de xocolata 99% (Lindt)
- un pot llet condensada petit (350g)
- 100 g d'avellanes (DO Reus, es clar!)
- Fideus de xocolata




Fonem les dues xocolates, a foc ben baixet i després hi barregem la llet condensada i les avellanes picades, no massa petites perquè hem de trobar els trossets quan ens mengem els bombonets.
Ho deixem refredar.
Fem boletes i les arrebossem amb els fideus de xocolata. Les posem en motlles petits i les posem a la nevera fins l'hora de menjar-nos-les.


A la TCH:
Posem les avellanes i donem dos o tres cops amb el turbo per trencar-les una mica.

A V1, 70º, 3 minuts desfem les xocolates. Hi afegim la llet condensada i a V1 ho remenem un minut més.
Ho posem en un bol de vidre i ho deixem refredar.
La resta es fa igual.

Aquesta és una bona recepta per incloure-la a la llista de receptes del mes: les avellanes de Reus. Espero que us agradi!

Comentaris

  1. Que buenos los bombones, el chocolate es mi perdición
    Besos

    ResponElimina
  2. Per molts anys!!!!!
    Visca els escorpins :) Ja et vaig dir que coincideixes amb el meu germà :)
    Éncara que sigui virtual, t'asseguro que fins aquí m'arriba la flaire d'aquests deliciosos bombonets d'avellana... de Reus, és clar!
    M'apunto la recepta per fer-la amb les meves nebodes, que de cara Nadal treure a taula uns bombons fets per elles els farà molta il·lusió ;)

    ResponElimina
  3. Hola Dolça, como todos los dulces que haces, tienen que estar muy buenos y de paso buena propaganda de las avellanas de nuestra ciudad, que son las mejores del mercado, un saludo.
    JUAN
    PD. Estos bombones tienen que quedar bien junto a los dulces y polvorones despues de la comida de navidad.

    ResponElimina
  4. Muchas felicidades!!!! me cojo un bomboncito que tan buena pinta tienen! Anoto la receta!

    Besos!

    ResponElimina
  5. Caramba, vaya bomboncitos. Se me hace la boca agua.
    Biquiños

    ResponElimina
  6. Te deseo muchas felicidades, eso ante todo. Y segundo, Josep Pla escribía maravillosamente y todo lo que sale de él me encanta. Excelente frase.

    Tus bombones fantásticos y con avellanas de seguro de locura. Gracias por compartirlos con tus amigos.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  7. Muchas felicidades¡¡y muy buenos bombones para compartir....me llevo el que me toca ummm...
    Besets.

    ResponElimina
  8. DolÇa que pinta tienen esos bomboncitos de avellana, como nos gusta el chocolate¡¡¡¡¡¡¡ Deliciosos
    Besossssssss

    ResponElimina
  9. Hola Dolça. Pues si ve mi hija estos bombones ya me está diciendo que los haga y rápido. Le encanta el chocolate pero ¿a quién no?
    Aunque sea virtualmente me llevo unos cuantos, seguro que no me los ha quitado nadie.
    Tienen que estar deliciosos.
    Saludos

    ResponElimina
  10. Dolça,
    Quina pinta!, només que fossin la meitat de bons del que és veu a les fotos, ja havien de ser brutals. El que passa és que encara devien ser més bons del que aparenten. Quina enveja. Una abraçada

    ResponElimina
  11. Per molts anys Dolça!!!!
    Quins bombonets més bons! I amb avellanes de Reus un luxe!
    Que passis un gran dia d'aniversari!

    Petons!!!

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats i que per molts anys ens puguis oferir virtualment aquests bombonets fets amb les avellanes de la teva terra, i tant que sí!!!.

    ResponElimina
  13. Per molts anys, Dolça!
    Jo agafo un bombonet virtual i la recepta per fer-los i no parar!
    M'encaaaanten!

    ¡Gràcies! Espero que hagis passat un magnífic dia d'aniverari.

    Petons,
    Marina

    ResponElimina
  14. Per molts anys Glòria!! :)
    Jo agafo un parell d'aquests bombonets virtuals, que amb les vellanes de Reus han de ser deliciosos!!
    Petons!

    ResponElimina
  15. Moltes felicitats! i moltes gràcies per aquests bombons tan deliciosos.
    Petons!

    ResponElimina
  16. Alaaa no te lo vas a creer!
    Tenía separada desde ayer para hacer una receta muy parecida a esta, me la has pisado jajajaja : P
    Qué va! Me ha sorprendido que pensáramos en algo tan similar ; )
    Te han quedado estupendos, para media mañana te cojo dos ; )
    Besos, guapa!

    ResponElimina
  17. Ohhhh, quins bombonets més bonics i llaminers!!Això deu ser pecat segur!

    Petonets preciosa,

    Vanesuky.

    ResponElimina
  18. Per molts anys i gracies pel bombo virtual, llàstima no poguer-lo tastar de veritat, fa poc que he descobert al teu bloc,i me pres la llibertat de col•locar-lo a la llista dels blocs que segueixo
    petons

    ResponElimina
  19. Moltes felicitats! Segur que serà un bon obsequi rebre un bombonet d'estos amb unes avellanes boníssimes :)

    ResponElimina
  20. Moltes gracies maca per aquest bombo , i moltes felicitats per aquest any..
    D´aquesta manera , no posariem kg.Vull dir menjar virtual.
    Una abrasada

    ResponElimina
  21. Felicitats per tu i pels bombons, me'ls apunto pel Nadal...

    ResponElimina
  22. Espectaculars aquests bombonets d'avellana, apunto la recepta, segur que a la meva germana li encanten.
    Salut.

    ResponElimina
  23. Dolça; Em dono per molt ben "saludat" amb aquets bombons de xocolata i avellanes de Reus¡¡.
    Missatge rebut i queda apuntat. Que vaigi de gust Dolça¡¡. Josepb.
    Et dono el meu correu electrónic; josep_baye@hotmail.com voldría -si vols és clar- consultar-te unes receptes. Gràcies¡¡.

    ResponElimina
  24. quina maravella, amb els trocets d'avellana! guauu!
    petonets

    ResponElimina
  25. Que ricos bombones de avellana.
    Excelente foto x

    ResponElimina
  26. Moltes felicitats!! i aquest bombonets son una molt bona manera de cel.lebració. Petons

    ResponElimina
  27. Tens un blog sensacional. Felicitats!!
    Amb el teu permís el poso a la llista dels blogs en el meu.

    La reina del meu cor és fan de la xocolata i quan li ensenyi aquests bonbonets...

    ResponElimina
  28. Apa!!! Quins bombons!!!!! Aquesta recepta no se'm pot escapar!!!

    ResponElimina
  29. Gracias, gracias. Para mi todo un honor tenerte como seguidora. Muchas felicidades y un saludo desde Priego. Por cieto me tomo un bombón a tu salud.

    ResponElimina
  30. Hola preciosa, de nou felicitats (tot i que ara vaig amb una mica de retard!!), escolta com diu la Gemma en els apuntem per fer-los al Nadal i regalar xocolata!!

    ResponElimina
  31. Felicitats! Uns bombonets perfectes per una celebració així. Deliciosos.
    potns.

    ResponElimina
  32. Hay, hay , hay, que súper pinta tiene estos bombones los Ferrero roche, vamos un miiiiiiii, en comparación, seguro que deliciosos, besitos, pepa.

    ResponElimina
  33. Per molts anys!!! I espero que omplis un cabàs ben gran!!!!
    T’agraeixo moltissim el detall que tens amb els amic, coneguts i saludats. Bonissimmmmmssssss!!!!

    Petons

    ResponElimina
  34. Después de un tiempo inactivo Poco hecho vuelve con imagen renovada y con mas ganas!!

    Nos seguimos visitando...

    Un saludo
    Jorge
    www.pocohecho.com

    ResponElimina
  35. menu, porque será que el chocolate esa la perdición de tanta gente!!

    gemma, gràcies per les felicitats. Efectivament coincideixo amb el teu germà.

    Juan el catalán, és que ara, una vegada al mes promociono les "vellanes" de Reus, s'ha de fer país, jejej

    laura, gracies!

    Cal de barcos, biquiños des de Reus, con unos bombones de avellanas DO

    Kako, a mi también em gusta Josep Pla, i esta expresión de "amics, coneguts i saludats" la encuentro fenomenal!

    marina, he passat un magnífic aniversari, gràcies per estar aquí!

    Glòria, bombons virtuals per als blocaires i reals pels amics, coneguts i saludats!

    Cuinetes, és que les "vellanes" de Reus són les millors.

    Josep, no en va quedar ni un, no sé si perquè eren bons o perquè el personal s'ho menja tot!

    Juan, pues son tan facilitos de hacer que no le puedes negar el capricho a tu hija.

    MªJosé, buena pinta y ricos, ricos... pruébalos y luego ya me dirás!

    Mesilda, gràcies, i encara que sigui virtualment, un plaer compartir-los amb tu!

    mercè, gràcies... em fa gràcia que em diguis pel meu nom real...

    La Quinta de Luculus, el que és un plaer és poder-los compartir amb tots vosaltres.

    Uno de dos, pues estoy esperando vcer los tuyos!!!!

    vanesuky, pecat amb DO de Reus, jejej (serà menys pecat així?)

    Bajoqueta, una manera dolça d'agrair que la gent que estimes i tens a la vora recordin un dia assenyalat!

    Josepb- "saludat" em poso en contacte amb tu per e-mail tan aviat com pugui!

    Minichef, a la teva germana i a tu, per què no?

    SílviaA, realment són una llepolia que queda bé a la taula de Nadal, al costat dels torrons i les neules...

    Els peixos, quanta raó tens... si tot el que engreixa fos virtual... no ens faria tanta por la balança!!jejej

    fem un mos, en cantada de estar a la teva llista de blogs.

    Ivana, un petó i moltíssimes gràcies.

    Ana Powell, gracies a tu!

    Elvira, jo sempre ho celebro tot obsequiant, i aquests bombonets han estat perfectes!

    la cuina vermella, Nadal, regalar xocolata... em sembla que en serem molts que ho farem i ja veureu l'èxit que tenim!!

    Annafs, moltes, moltes moltes gràcies.

    mercedes Ortiz, un beso desde Reus para Priego!

    Myriam, veuràs com se'n lleparan els dits els petits!!!

    starbase, un honor ser a la llista dels teus blogs... i ràpidament a fer els bombonets per a la reina del teu cor!!!

    Jorge-poco hecho- volveremos a visitarte!

    Dolorss, espero arribar al cabàs centenari i que vosaltres ho pogueu veure!!

    Pepacooks, si, si, Ferrero RoChe pero hechos en casa, muchísimo mejor!!!
    PTNTS i gràcies a tots i totes
    Dolça

    ResponElimina
  36. Dolça, muchas gracias por visitar mi blog!!!! menudas recetas que tienes!!!!! estas trufitas las apunto....son mi asignatura pendiente!!!

    ResponElimina
  37. M Glòris, no pateixis per deixar l'enllaç tard, més val tard que mai!!! Moltíssimes gràcies per participar. Petonets

    ResponElimina
  38. Et dic igual que la Judith, no pateixis, si fins i tot t'enllaçariem si ja haguéssim publicat.
    Tot just estem fent l'entrada... Som nosaltres que hem de demanar perdó.
    Petons i gràcies.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides