CRESTES DE POLLASTRE AMB CANYELLA
- - 2paquets d' hòsties (Obleas La Cocinera)
- - 2 pits de pollastre
- -1ceba
- - 200ml de nata líquida
- -1 cullerada de farina
- -Oli
- -Sal
- En una cassola , amb un a mica d'oli, posem a sofregir la ceba tallada petita i quan estigui blanqueta hi afegim el pollastre tallat a trossets. Ho deixem que es rosteixi bé.
Quan ho tinguem ben rostit ho piquem amb la picadora, amb el suc del rostit i tot.
Ho tornem a posar a la cassola i a foc ben baixet, i remenant contínuament, hi afegim la farina, la fem coure un parell de minuts, hi posem la nata i ho coïem fins que vegem que té la consistència adequada.
Ho deixem refredar.
Hi posem la canyella i ho remenem molt bé i després passem a farcir les hòsties.
Les podem fregir en abundant oli calent o posar-les en una safata i fer-les al forn.
En Turbo-chef:
Piquem la ceba (V3, 10 segons) i la posem a V1, 80º, 5 minuts.
Hi afegim el pollastre talladet i V 3-5-7-9 uns 10segons. Després V1, 80º 30 minuts.
Hi afegim la farina, V3- 15 segons, i la nata ,V2, 80º, 10 minuts.
Sense treure-ho del bol ho deixem refredar.
Hi afegim la canyella i remenem a V3 10 segons.
Ara ja podem fer les crestes.
Molt senzilles, em quedo amb l'aposta de fer-les al forn. Fregides són més bones però tenen els seus inconvenients.
ResponEliminaEl fregit té els seus inconvenients però al forn jo les trobo perfectes, a més si no es menja fregit cada dia, de tant en tant tampoc deu passar res. L'altra dia les vaig fregir per no escalfar tota la cuina amb l'escalfor del forn.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Aquestes crestes tb han d'estar de "muerte", però també hem quedo amb l'aposta de forn doncs no soc gaire de fregits!!
ResponEliminaEl llibre de Hola de la xocolata, tb el tinc xo encara no he fet cap recepte, veig que a tu t'han quedat molt bé.
Ptnts
Les crestes al forn les trobo ben bones. I aquest toc de canyella al pollastre, el provaré. Cada dia m'agrada més el gust de la canyella.
ResponEliminaAh1, ja buscaré els llibre de la Mariona Quadrada que m'has recomenat!.
Fins aviat
dolça, les crestes sempre tenen èxit a casa, i aquestes amb pollastre segur que agradaran, el toc de canyella segur que les fa diferents. i també provaré a fer-les al forn, que no ho he fet mai i és veritat que fregides xupen molt d'oli.
ResponEliminaManel, glòria, xaro, ja veureu com fetes al forn surtemn bones igual.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Se ven deliciosas esas "empanadas"!
ResponEliminaMe mandas algunas para mi freezer? jaja
Besos
R°
que cosita mas rica y mas sencilla ,mmm,gracias
ResponElimina