Orelletes salades
Unes altres pastes salades i com que avui dinarem tard serviran per "aguantar" fins que sigui el moment de dinar.
Necessitem:
- -2 làmines de pasta de full(de la que no puja)
- -10 talls de pernil dolç
- -10talls de formatge (del de fer biquinis)
- -sal grossa Estenem les làminesde pasta de full i hi posem al damunt el pernil dolç i el formatge.
Les cargolem. Les tallem d'un centímetre (+ o -) amb un ganivet ben afilat.
Les aplanem una mica amb la mà i les posem en una platera de forn.
Les espolsem amb sal grossa i les posem a forn mig fins que vegem que estan cuites.
Si enlloc de pernil dolç i formatge les feu de sobrasada i formatge blau també queden boníssimes.
Genial, aquesta recepta m'encanta perquè admet moltes variacions i es molt fàcil :) Per un pica pica amb els amics és molt adequada i tots es queden flipats que ho hagis fet tu, oi?
ResponEliminaQue tentación, buenísimas esas "palmeritas".
ResponEliminaNo me alcanza el día para hacer todo lo que me gusta de tu espacio y de los que habitualmente frecuento.
Cuantas cosas ricas!!!
Un beso.
R°
Gemma, tantes variacions com ingredients tenim a la nevera i la gent sempre et diu allò de: Les has fetes tu? (com si fos tant difícil,jejeje)
ResponEliminaLa cocinera, a mi me pasa lo mismo tendré que dejar de trabajar si quiero "experimentar" todo lo que me gusta de los blogs que frecuento.
PTNTS
Que buena idea
ResponElimina