Puding d'espinacs
Aquí teniu una altra solució per sopar, aquests dies que no parem a casa. Ho podem deixar preparat i es pot menjar només arribar a casa.
És llarga la cocció, però és molt senzill de fer i, si agraden els espinacs, resulta força.
Necessitem:
- -1/2 kg d'espinacs
- -50g de mantega
- -3 cullerades de farina
- -Dues tasses i mitja de llet
- -3ous
- -3 cullerades de formatge ratllat
- -Sal
- -Pa ratllat
Rentem bé els espinacs i els trinxem amb un ganivet ben afilat a trossets no massa grossos.
En una paella preparem una salsa amb la mantega, la farina i la llet ( una espècie de beixamel).
Hi afegim els espinacs talladets , els ous ben batuts i el formatge ratllat.
Salar.
En un motlle d'alumini, vidre o silicona untat de mantega i espolvorejat amb pa ratllat s'aboca la barreja i es posa 45 minuts al forn al bany Maria.
Amb el que a mi m'agraden els espinacs, no trigaré gaire en fer aquest magnífic pudding.
ResponEliminaJo, com la Xaro, també sóc d'espinacs :)
ResponEliminaI tens raó que els púdings són un bon recurs quan vols preparar un àpat amb antelació... genial!
¡Qué riquisimo aspecto tiene este pudín¡
ResponEliminaUn beso
Hola Dolça!
ResponEliminaAquest missatge és per preguntar-te si et faria res que posés un enllaç al teu bloc a l'olleta de verdures. No sé si ho saps, però intento mantenir actualitzat una mena de directori dels blocs gastronòmics en català i m'agradaria afegir-te...
I moltes felicitats pel bloc i molts ànims per tirar-lo endavant!
Massitet
Per mi encantada olleta de verdures!!!!
ResponEliminaGràcies per tenir-me en compte.
Dolça