COSTELLA DE PORC CONFITADA
No sempre hem de fer servir peces de les més cares perquè els plats que fem siguin bons i atractius.
A mi la costella de porc sempre m'ha agradat molt i no només per fer fideus amb costella...
La treiem i l'escorrem bé, es posa en una plata de forn uns 10 minuts i es menja acompanyant-ho de compota de poma, o patates fregides, o escalivada...
Quan te la menges es desfà...
Sense Turbo-Chef:
Es posa la peça de costella coberta de caldo vegetal, amb una mica de farigola, llorer i uns grans de pebre i sal, en una cassola. Ho posem a foc, baixet, vigilant que no bulli una hora. El caldo ha de tremolar però no ha d'arribar a bullir. La treiem i l'escorrem bé, la posem en una plàtera de forn uns 10 minuts.
que costillas mas ricas eso se ve tiene una vista deliciosa
ResponEliminafeliz fin de semana
A nosaltres ens agrada molt la costella de porc: amb sanfaina, al forn, amb fideus, macerada amb mel, a la brasa, .... tall de pobre (penso que no), pero gustós.
ResponEliminaA mi la costella de porc m'agrada molt. L'arròs amb costella, la costella adobada, a la brasa, amb fideus......
ResponEliminaCom tu dius molt assequible a totes les butxaques. Jo no tinc turbochef, però la faré a l'estil tradicional.
Salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En canvi, a casa nostra no en fem mai... no sé, tot són costums... Però hi posaré remei, m'apunto la costella i la recepta per la compra de la setmana que ve :)
ResponEliminaTe una pinta deliciosa!!
ResponEliminaNoies, és que a vegades el "menjar de pobre" resulta moltíssim, i la costella dona molt de joc.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
dolça, per problemes tècnics feia dies que no venia, però com sempre he trobat coses boníssimes. m'ha cridat molt l'atenció aquesta costella, que també m'agrada molt, però la faig directament al forn, i penso que amb aquest confit que li dones abans deu quedar molt melosa i es deu desfer a la boca.
ResponEliminai els tomàquets confitats també me'ls he apuntat, suposo que si en fas força es deuen poder guardar uns quants dies a la nevera, oi?
una abraçada i fins aviat.
Manel, celebro que hagis solventat els problemes tècnics i que ja et tornem a tenir per aquí. La costella confitada és molt més melosa que al forn, una altra manera és posar-la mig dia a 70º al forn i queda que es desfà, però jo trobo que són massa hores de tenir el forn encès. Quant als tomàquets jo en faig uns dos quilets i en tinc per una setmana, guardats a la nevera ben tapats i amb un raget d'oli al damunt.
ResponEliminaPTNTS
Dolça