COULANT DE XOCOLATA
Aquest és el rei de les postres de casa meva el coulant de xocolata.
Necessitem:
Poseu els rovells d'ous en un bol. Aboqueu-hi el sucre i, amb la batedora de varetes elèctrica, ho munteu a punt de cinta, és a dir fins que resulti una massa el més escumosa possible.
A part munteu les clares a punt de neu fort i barregeu-ho tot amb maolta cura. Ara ja hi podeu barrejar la farina, a poc a poc, amb una espàtula i, finalment, aboqueu-hi la xocolata desfeta amb la mantega.
Agafeu flameres o aros d'alumini individuals i els unteu bé amb farina i els enfarineu.
Ompliu la meitat de la flamera amb la massa. Hi poseu un trosset de xocolata Valor (de la que hem reservat), com la meitat d'una porció (Opcional, jo ho he fet, posar una presa de xocolata blanca junt amb la negra). Al damunt hi posem una mica més de massa.
Si no us ho heu de menjar al moment ara és hora de posar-ho a la nevera fins que arribi el moment d'enfornar-ho.
Es cou al forn, a uns 200º, uns 10 minuts, o fins que vegeu que se n'esquerda la superfície. Desemmotlleu-los i els serviu immediatament.
El resultat: Quan talles el coulant amb la forquilla et trobes el bescuit cuit, tebi, i al mig les dues xocolates desfetes.
Si te'n sobren els congeles, abans de coure i en tens per un altre dia.
Necessitem:
- -6ous
- -200g de sucre
- -300gde xocolata amarga (Lindt del 70% o més)
- -1 rajola de xocolata de cobertura (Valor)
- -200g de mantega
- -100g de farina
Poseu els rovells d'ous en un bol. Aboqueu-hi el sucre i, amb la batedora de varetes elèctrica, ho munteu a punt de cinta, és a dir fins que resulti una massa el més escumosa possible.
A part munteu les clares a punt de neu fort i barregeu-ho tot amb maolta cura. Ara ja hi podeu barrejar la farina, a poc a poc, amb una espàtula i, finalment, aboqueu-hi la xocolata desfeta amb la mantega.
Agafeu flameres o aros d'alumini individuals i els unteu bé amb farina i els enfarineu.
Ompliu la meitat de la flamera amb la massa. Hi poseu un trosset de xocolata Valor (de la que hem reservat), com la meitat d'una porció (Opcional, jo ho he fet, posar una presa de xocolata blanca junt amb la negra). Al damunt hi posem una mica més de massa.
Si no us ho heu de menjar al moment ara és hora de posar-ho a la nevera fins que arribi el moment d'enfornar-ho.
Es cou al forn, a uns 200º, uns 10 minuts, o fins que vegeu que se n'esquerda la superfície. Desemmotlleu-los i els serviu immediatament.
El resultat: Quan talles el coulant amb la forquilla et trobes el bescuit cuit, tebi, i al mig les dues xocolates desfetes.
Si te'n sobren els congeles, abans de coure i en tens per un altre dia.
Ai, els coulants, quin gran invent! pel que veig hi han 50.000 receptes per aquestes postres.
ResponEliminaLa teva proposta de barrejar la xocolata blanca i negre en el farcit, penso que és una opció boníssim i molt sorprenent si tens convidats!!!
petons.
Boníssim!!! Llàstima no ho vam veure ahir que teníem convidats a casa. Tenim un postre més per preparar, jejeje.
ResponEliminaEl farcit boníssim, la barreja de xocolata blanca i negra és boníssima.
Un petonàs!!!
hola!, si mires al meu blog, i cerques ensaïmada de pebres, trobaras sa recepta de ses ensaïmades, de totes ses que he provat és sa que més m'agrada!, si no acabes d'entendre com se fa, diga'm coses. salut i bon dia.
ResponEliminaQue bó, no l'he fet mai perquè pensava que era una recepta molt complicada, hi ara he vist que no. M'agrada la barreja de xocolata blanca i negra.
ResponEliminaPetonets!!!
Hola ganxeta!, no m'extranya que sigui un postre estrella a casa teva, crec que a totes, perquè això dels coulants és un vici.
ResponEliminaSalut!!!!!!!!!
Ja em pensava que no la veuria mai aquesta recepta, després de salivar cada vegada que obria el teu blog!!
ResponEliminaGenial, la idea de la barreja de xocolates!!!
Ptnts
Ara mateix clavaria queixalada a la pantalla de l'ordinador!
ResponEliminaA mi també m'agrada la idea de posar la xoco blanca a dins, és una sopresa quan el menges i surt tot fos... El proper que faci n'hi posaré!
Que buenas tiene que estar estas magdalenas y te han quedado preciosas, besos pepa
ResponEliminaGenial l'idea de posar la xocolata blanca.
ResponEliminaHe fet el coulant un parell de cops, estic mirant de trovar-li el punt. queden deliciosos.
ara el faré amb la xocolata blanca .
gràcies per les teves idees.
M'encanta que us hagi agradat, la veritat és que la barreja blanc i negre quan l'obres el fa molt espectacular
ResponEliminaPTNTS a tots i totes
Dolça
Hola!
ResponEliminaGràcies per seguir el meu bloc.
Jo m'acabo d'enamorar de la teva recepta de coulant de xocolata.
pt!
Eva, com ja dic al post ´´es una de les receptes reines de casa meva!Sempre en tinc al congelador. Me n'alegro que t'agradi.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quina bona pinta que te tot!!Acabo de trobar el teu blog i per aquí em quedo!!!Passa't si vols pel meu a veure si t'agrada!!
ResponEliminaUn petonet