PASTÍS MOUSSE DE XOCOLATA
S'acaben les vacances escolars i com que ha fet poques coses durant l'estiu, s'han muntat per a l'últim cap de setmana, una "acampada" al mas d'una amiga a les Les Borges del Camp.
Ja és fora, però no ha marxat amb les mans buides , ha pres una coseta dolça, que sempre va bé...Per a fer-la he necessitat:
Posem 4 fulls de gelatina a rehidratar en aigua freda.
Desfem la Nocilla posant-la al microones.Desfem la gelatina en 100cc de llet calenta i ho barregem amb la Nocilla. Ho deixem refredar una miqueta i ho barregem amb molta cura amb la nata. Ho aboquem damunt la capa de melindros i ho posem, un mínim de 4hores, a la nevera.
Posem a rehidratar les dues fulles de gelatina que queden i les desfem amb els 100cc de llet restant. Hi posem la rajola de xocolata que haurem desfet al microones i ho barregem ben bé.
Aboquem aquesta barreja damunt el pastís que tenim a la nevera i ho deixem d'un dia per l'altre.
Abans de servir ho guarnim amb LaCasitos i fideus de xocolata.
Ha d'estar ben freda quan es serveixi.
Ja és fora, però no ha marxat amb les mans buides , ha pres una coseta dolça, que sempre va bé...Per a fer-la he necessitat:
- - Melindros
- -1 rajola de xocolata postres
- -1 pot de nata muntada de 500g
- -1 pot de Nocilla
- -6 fulls de gelatina
- -200ccde llet
Posem 4 fulls de gelatina a rehidratar en aigua freda.
Desfem la Nocilla posant-la al microones.Desfem la gelatina en 100cc de llet calenta i ho barregem amb la Nocilla. Ho deixem refredar una miqueta i ho barregem amb molta cura amb la nata. Ho aboquem damunt la capa de melindros i ho posem, un mínim de 4hores, a la nevera.
Posem a rehidratar les dues fulles de gelatina que queden i les desfem amb els 100cc de llet restant. Hi posem la rajola de xocolata que haurem desfet al microones i ho barregem ben bé.
Aboquem aquesta barreja damunt el pastís que tenim a la nevera i ho deixem d'un dia per l'altre.
Abans de servir ho guarnim amb LaCasitos i fideus de xocolata.
Ha d'estar ben freda quan es serveixi.
Hola Ganxeta! Això té molt bona pinta. La xocolata em torna boja i la nocilla és massa. I els lacasitos són per pecar. Aquest pastís ha de ser pecat. Segur. Ha d'estar boníssima i a més fresqueta. M'ha agradat la idea. Una abraçada.
ResponEliminaHola ganxeta, és de pecat... sort que el va prendre i no ens el vam menjar a casa sino el règim a fer punyetes!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Hola Dolça! Infaltables esas pastillas de chocolate coloridas para hacer aún mas tentadora tu esplendida receta.
ResponEliminaBesos
R°
La cocinera, la decoración es juvenil...jejeje
ResponEliminaBSTS
Dolça
Mareta!! quin pastís més ben decorat!! mmm, boníssim segur!
ResponEliminaEstic d'acord amb els comentaris, aquest pastís és un pecat! ;)
ResponEliminaI amb els lacacitos... impossible dir que no a un tall per berenar!
Quina tentació, hauria d'estar prohibit publicar receptes de xocolata ...o que al menys els que estem a règim no les podéssim veure, jejeje!!
ResponEliminaPtnts
sort que la meva filla no visita el teu bloc, perquè m'obligaria a fer ara mateix un pastís com aquest. segur que a l'acampada s'han llepat els dits!
ResponEliminaSi, claro! Mis chicas me piden siempre que las agregue en sus tortas de cumpleaños.
ResponEliminaBesos
R°
Gràcies a tots , us he de dir que, les de l'acampada, em van dir que quan volgués els el podia tornar a fer. Debia agradar força, no?
ResponEliminaPTNTS
Dolça