BOMBONS AMETLLATS
Necessitem:
- -200g de xocolata negra
- -125g de mantega, en pomada
- -125g de sucre
- -100g de farina d'ametlla
- -50g de farina
- -4ous
- -125g d'ametlles a làmines
- -una taronja
- -sucre glass
Agafar uns motlles de silicona untar-los amb mantega i posar-hi a les parets i al fons ametlles a làmines.
Fondre la xocolata al bany Maria o al microones.
En un bol ratllar la pell de la taronja (sense gens de part blanca), afegir-hi la farina d'ametlla, les ametlles a làmines que han sobrat i la farina.
En un altre recipient posar la mantega i el sucre i remenar-ho bé, amb el batedor de varetes. Posar-hi la barreja de les farines i remenar-ho amb molta cura. Anar afegint els rovells d'ou d'un a un, sense deixar de batre. Al final afegir-hi la xocolata fosa.
Muntar les clares a punt de neu fort i barrejar-les amb la massa que tenim amb moviments molt suaus, de dalt a baix, perquè no baixi la barreja.
Ho posarem en els motlles que tenim preparats amb les làmines d'ametlla.
El forn preescalfat a 180º, la cocció dura uns 40 minuts.
Abans de desemmotllar deixem que es refredin una mica i després hi tirem sucre glass per sobre.
Són un acompanyament excel·lent a l'hora del cafè.
Que bo!!!!!!!. Aquests bombons tenen la combinació de xocolata i taronja que m'encanta. No sé com deuen ser els de la foto, però els teus tenen molt bona presència i segur que encara millor gust.
ResponEliminaFins aviat
És que la barreja xocolata i taronja...mmmm
ResponEliminaAixò més que bombons són somnis fets realitats. Només de pensar la combinació d'ingredients ja regalimo. Tens raó, xocolata-taronja un tàndem perfecte. I a més ametlla, boníssim. Més que acompanyament del cafè han de ser pecat per si soles. Amb personalitat pròpia.
ResponEliminaSe ven terriblemente tentadores! Si sigo probando cada receta que veo y leo no voy a pasar por la puerta jaja
ResponEliminaBesos
R°
Qué buenos y qué rica la combinación de la naranja y el chocolate.
ResponEliminaUn beso
¡Hola! Primero que nada, gracias por visitar mi blog. Los macarons, se hacen con un almíbar muy denso, claras de huevo y almendra muy fina molida, casi harina.
ResponEliminaY los Mallows, son con una base de galleta, nube y todo bañado en chocolate.
Ja, ja...
Un besito
que ricos yo tb tengo el de hola el libro de chocolate los mirare a ver que llevan..un beso
ResponEliminaMónica, en el libro del chocolate del HOLA hay un montón de recetas, pero esta es sencillita de hacer y salen muy ricos!
ResponEliminaPTNTS
Dolça