PIZZA
Comença la festa Major de Reus, la Misericòrdia,(http://www.reusdigital.cat/media/pdfs/0.535508001219940509.pdf) i avui toca concert dels Whiskyn's i Els Pets.
Què millor per començar a preparar l'ambient que un bon berenar-sopar a base de pizzes? A més, així, les tenim entretingudes i ens assegurem l'èxit.
La joventut ha preparat la massa, després de dinar, basant-nos en una recepta del llibre AMB GUST D'ITÀLIA .
Per fer la pasta de pizza necessitem:
- -150ccd'aigua tèbia
- -30gde llevat de pa
- -1/2kg de farina
- -50cc d'oli
- -sal
- - i més farina per estirar la pasta
En un bol es dissol el llevat amb l'aigua tèbia i s'hi afegeix l'oli i una mica de sal. S'hi va incorporant la farina a poc a poc, i es va pastant la barreja fins que surti una bola llisa i lluenta. Emboliquem la massa amb un drap de cotó i la deixem fermentar, en un lloc més aviat calent, durant un parell d'hores. Es pasta una altra vegada i es fan les porcions de massa que es vulguin com a base de les pizzes estirant-les amb un corró.
Es posen en una llauna de forn enfarinada i es farceixen com es vol, nosaltres hem tirat de formatge. Hem fet la típica 4 formatges, amb tomàquet; i una tipus calzone posant-hi tots els formatges que em trobat per casa. El berenar-sopar un èxit!!! Ara, a veure el concert!
dolça, fer la massa i el guarniment de la pizza sempre va bé per fer participar els fills en les tasques de la cuina. no m'estranya que el berenar-sopar fos un èxit!
ResponEliminaQuina enveja de pizza, veure unes mans enfarinades fa goig i si després el que surt està bo, ja ni et dic.
ResponEliminacanela
Ei, bona Festa Major!
ResponEliminaTens tota la raó, les pizzes fan festa! A casa acostumen a ser el sopar de divendres per celebrar que comença el cap de setmana ;)
Reus és un poble preciós, nosaltres intentem no perdre'ns mai la fira del Trapezi. Sempre dic que si mai haig de marxar de Sabadell, que em busquin a Reus ;)
Que bona que és la pizza, i més la que està feta a casa.
ResponEliminaComque estem de festa o cuinem de festa o mengem fora.Però la qüestió és gaudir. T'ha sortit molt bona.
Salut!!!!! I visca Reus i visca Misericòrdia.
Gemma, olles i somriures i jo t'acollirem amb els braços oberts.
ResponEliminamanel, la`pizza i tot el que sigui amassar es cosa de la canalla.
Canela, les mans enfarinades es veuen jovenetes, oi?
PTNTS i bona festa Major
Dolça