Macarrons al pesto amb formatge fresc
Encara que no hagin començat l'escola a casa ja tinc el menjador escolar instalat. Avui ja he començat la temporada i per atipar a unes jovenetes de 13 anys els he fet uns macarrons al pesto amb formatge fresc; recepta molt senzilla de fer però pel què he vist no massa del seu agrat, ja que la que no s'ha deixat el formatge s'ha deixat els pinyons... què hi farem!
Ara del què no ha quedat ni una mica és del COC DE IOGURTque els he fet per després
Necessitem:
- -Salsa pesto
- -1 paquet de macarrons frescos (jo els agafo de la cooperativa de Guissona), amb pasta seca també va bé.
- -1 flanet de formatge fresc (de la mateixa cooperativa)
- -sal
Bullim , en abundant aigua amb sal, uns 5 minuts els macarrons.
Mentrestant tallem el formatge fresc a dauets petits i els posem en un bol amb la salsa pesto.
Escorrem bé la pasta i la tirem al bol. Ho remenem amb una espàtula de fusta i ja ho tenim a punt per menjar.
Dolça, molt encertat aquest plat. Normalment mengen els tallarins o els espaguetis amb la salsa pesto, però per mi es millor menjar els macarrons. Alhora de menjar-los són més agraïts els macarrons ja que no hi ha tanta possibilitat de taca com quan enrotlles espaguetis.
ResponEliminaHola ganxeta,
ResponEliminaA vegades ho faig amb pasta de colors, pajarites o margarites, o aquelles tan vistoses que ara venen al Mercadona. Però si puc sempre m'agrada més fer servir pasta fresca, la trobem més bona i a més és més ràpida de coure!!!
M'encanta el pesto...
ResponEliminaAquest estiu a les Dolomites, a la casa on estpàvem hi havia l'avi de la família molt enfeinat amb un test amb planter, que anava regant i movent de lloc en funció del sol. Quan li vaig preguntar què era em va dir: "basilico" para la pasta!!!!! je je je, no m'estranya que el cuidés amb tanta afició :)
T'acabem de coneixer i la veritat ens ha agradat molt el teu blog i aquesta pasta ens ha agradat molt, el pesto és una delícia. Nosaltre el preparem amb nous en compte de pinyons. Contínuem tafanejant per aquí.
ResponEliminaUn petó i hi pensem tornar!!!
Gemma, jo trobo que l'aufàgrima fresca li dona el punt; però el manat ha de ser un bon manat.
ResponEliminaDelícias, gràcies per interessar-te per mi. No ho havia sentit mai això del pesto amb nous, s'haurà de tenir en compte
PTNTS
dolça
M'encanta la salsa pesto, i com tu tinc una torreta al jardí per anar agafant!! Amb la pasta fresca està bonísim!!
ResponEliminaFàcils, ràpids i bons. no hi ha excusa per no tastar-los
ResponEliminaSalut
Manel