Truiteta de gambetes / tortillita de camarones @CookingTheChef
Cuiners del mes de novembre al repte Cooking The Chef, els germansTorres.
Us podeu creure que no he vist mai el seu programa de la tele...és clar, els horaris no m'ho permeten. Però desconeguts no m'ho són... per tant em poso a buscar amb intenció de trobar recepta senzilla que pugui ser un àpat d'un dia de cada dia... i en trobo no una...un munt de receptes bones, faciletes, assequibles... i de totes vaig fer aquesta truiteta de gambetes que ells la presenten com una tapa, però a casa es va convertir en un sopar!
Necessitem:
- 150g de gambetes
- 330ml d'aigua
- 150g de farina de blat
- 50g de farina de cigró
- Un allet tendre
- Cibulet
- Ratlladura de taronja
- Sal
- OOVE
Barregem les dues farines amb l'aigua i la sal, amb un batedor, vigilant que no ens quedi cap grumoll.
Afegir-hi els alls tendres tallats ben petits i les gambetes.
Posar en una paella una miqueta d'oli i quan estigui ben calent posar-hi un parell o tres de cullerades de la barreja i fer-ne una truiteta. Posar-les en un paper de cuina perquè llencin l'excés d'oli i quan les posem al plat hi posem per sobre una mica de cibulet i una mica de pell de taronja acabada de ratllar.
Amb una mica d'amanida o una llesca de pa amb tomaca un sopar perfecte!
Veig que avui tots teniu molta inspiració! Els he vist un parell de cops a la tele però més d'una recepta seva he fet de les revistes on surten i ens han agradat molt. Aquesta truiteta segur que a casa cau ben aviat!
ResponEliminaPetons i bona setmana;
Palmira
Si la fas ja em diràs que et sembla, a nosaltres ens ha agradat força...potser la propera vegada hi posaré més gambetes per la mateixa mesura de massa o menys massa per la mateixa mesura de gambetes ;-)
EliminaPTNTS
Glòria
Tiene una pinta fantastica. Saludos
ResponEliminaMuchas gracias Leila.
EliminaPTNTS
Glòria
Ayyym, que pena que sea alérgica al marisco, porque menuda pinta tiene la tortilla!!!! Besos!!
ResponEliminaRealmente Líbia es una pena porque esta tortillita sin los camarones...
EliminaPTNTS
Glòria
¡Muy apetecible! vaya que sí
ResponEliminaSi que lo es Margarita.
EliminaPTNTS
Glòria
M'atrau això de fer servir la farina de cigró...un de petit de casa no menja llegums!!l'enganyaria aMb aquesta truita!! Ptnts
ResponEliminano sési la farina de cigró pot substituir als cigrons però per algun lloc s´ha de començar Marta!
Eliminaptnts
Glòria
¡¡ Muy rica !!
ResponEliminaSi Maite, muy rica
EliminaPTNTS
Glòria
Mmmmm me la menjaria per sopar avui mateix!
ResponEliminaUna abraçada
Doncs vinga Cris, és senzillíssima de fer
EliminaPTNTS
Glòria
que bona aquesta truiteta, m'has fet venir la gana de cop i volta
ResponEliminaUna abraçada
Rosa
Quin plat més bo!!!
ResponEliminaMoltes mercès per participar
petons
Aisha
Gracies a vosaltres per la feina que feu Aisha i Mon.
EliminaPtnts
Glòria
Un sopar perfecte? Noooooo! Perfectíssim! Qui el pogués tastar!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Amb la recepta i unes gambetes ...a preparar-lo Olga!!!
EliminaPtnts
Glòria
Qué curiosa, no lleva huevo pero se ve super rica.
ResponEliminaBss
No lleva huevo Rosa y no lo hechas de menos porque está riquísima.
EliminaPTNTS
Glòria
Em recorda a les "tortillitas de camarones" que menjo cada estiu a Cádiz....
ResponEliminaUn dia d'aquests les faig per sopar.
ha de ser una versió d'aquelles tortillitas Albert!
EliminaPtnts
Glòria
Una tortilla diferente a la habitual manera de hacerla sin huevos y que los hermanos Torres han logrado que sea original aromática y buena.Muy acertada tu propuesta.
ResponEliminapetons
Moltes gràcies Miquel.
EliminaPTNTS
Glòria
Quin plat més bó!!! Per dinar o sopar un plat perfecte!!!! Petons,
ResponEliminaSi que ho és bo Joaquina!
EliminaPtnts
Glòria
Quina bona pinta aquesta truita!I sense ou!
ResponEliminaCuriós veritat que sense ou sembli que en porta?
EliminaPtnts
Glòria
Riquísimas estas tortitas, me encantan!!
ResponEliminamariapatatafria
Muchísimas gracias María
EliminaPtnta
Glòria
En casa hemos comido tortillitas de camarones toda la vida, mi madre las hace muy ricas, yo intento imitar su receta, pero no me salen igual. En toda la provincia de Cádiz es muy común encontrarlas en los bares como tapa. Las he probado en muchos sitios, pero sin duda alguna, para mí las más buenas son unas que hacen en Sanlúcar de Barrameda, en Casa Balbino, en internet llegan a decir que son "El templo de las tortillas de camarones", a pesar de que este tipo de afirmaciones tan exageradas no me gustan mucho, reconozco que las cocinan de maravilla. Por cierto, jamás las he probado con la piel de naranja, y ya te digo que son años comiéndolas, siempre se aprende algo nuevo jajaja le pondré la próxima vez que las haga.
ResponEliminaMuchas gracias por tu receta de las croquetas de pan, me vendrá genial para cuando vuelva a tener pan
Petons!!
Es la versión Hermanos Torres Javier. Seguro que las de casa Balbino deben ser geniales.
EliminaPTNTS
Glòria
oooohhhhhh jo em quedo amb l'opció de la llesca ben sucada...quina meravella de plat, felicitats!! petonets!
ResponEliminaA casa tots van triar la llesca de pa amb la truiteta, menys jo... per allò de les calories heheh
EliminaPTNTS
Glòria
que rica, una delicia. besitosss
ResponEliminaMuchas gracias Las Bollis
EliminaPtnts
Glòria
Me parece una idea genial, no las he preparado nunca pero oye con esta sencillez dan ganas de prepararlas ya, felicidades guapa ;)
ResponEliminaSon sencillas no...sencillísimas de hacer!
EliminaPTNTS
Glòria
Aquesta truita deu estar molt bona. Es un plat perfecte per la meva casa.
ResponEliminaPetons
Prova-la Mar i n'ho dius.
EliminaPTNTS
Glòria
De tapa o de cena sencilla y con mucho sabor. Me encanta
ResponEliminabesos
Me gusta que te guste Natalia.
EliminaPTNTS
Glòria
Que ricura de tortillitas!!!
ResponEliminaB7ssss
Els srs.Torres són nous per mi: simplement no miro la T.V però val a dir que m'està picant el cuquet! Aquesta truita és un plaer al quadrat!! I hi ha un parell de detalls que m'agraden molt com ara la ratlladura de taronja i la farina de cigrons... sensacional! L'has brodat reina!
ResponEliminaPetons
Jo tampoc els he vist mai a la tele, això ho compartim Dolors no la veig o la veig molt poc!
EliminaPerò receptes faciletes i per a fer sense complicacions he trobat que en tenen força.
PTNTS
Glòria
Es una d'aquelles coses que he sentit mil vegades i mai he probat o fet... Em guardo la recepta! Petons.
ResponEliminaMMMMMMMMmmmmmm. ja imagino el gust que pot tenir. sencill, facil y bo. Que mes volem???
ResponEliminaPetons princessa
Més que bonas!!! M'encanten aquestes truitetes, jo les faig igual pero amb la proporció de farines diferent, provaré aquesta versió ;-)
ResponEliminaPetons