Bundt de limoncello (97)
Estreno motlle... del Nordic Ware. i m'he decidit a fer-hi un bundt de limoncello, aprofitant que en tinc de fet per mi.
Necessitem:
Preescalfem el forn a 200º
Muntem a punt de neu fort les clares, ajudant-nos amb un polsim de sal i les reservem
Muntem la nata i la barregem amb les clares amb l'ajuda d'una llengua de silicona.
Amb el batedor de varetes barregem els ous amb el sucre fins que estiguin ben escumosos. Hi afegim la mantega, el limoncello i sense deixar de batre, la farina barrejada amb el llevat i la ratlladura de llimona.
Amb molta cura, intentant que no ens baixin les clares i la nata ho barregem tot i ho posem dins el motlle que tindrem engreixat.
Ho enfornem uns 40-45 minuts fins que vegem que està daurat i comprovem, que en punxar-lo, l'agulla ens surt eixuta i neta.
El traiem del motlle i el deixem refredar damunt una reixeta.
Quan és ben fred procedim a posar-hi el sucre glas o la glassa de limoncello... i ja el tenim a punt!
Quan el vaig tenir fet, glassejat i presentat en una safata per portar a taula em vaig oblidar de fer la fotografia del bundt sencer 😅, només vaig ser a temps de fotografiar-ne uns quants trossos...deu ser perquè va agradar, no us sembla?.
Necessitem:
- 5 ous
- 125g de sucre
- 125g de nata
- 5 cullerades de limoncello
- 80g de mantega, en pomada
- 175g de farina
- un sobre de llevat químic
- la ratlladura d'una llimona
- Sucre glas o glassa de limoncello (barregem 3 cullerades de limoncello amb tres de sucre glas)
Preescalfem el forn a 200º
Muntem a punt de neu fort les clares, ajudant-nos amb un polsim de sal i les reservem
Muntem la nata i la barregem amb les clares amb l'ajuda d'una llengua de silicona.
Amb el batedor de varetes barregem els ous amb el sucre fins que estiguin ben escumosos. Hi afegim la mantega, el limoncello i sense deixar de batre, la farina barrejada amb el llevat i la ratlladura de llimona.
Amb molta cura, intentant que no ens baixin les clares i la nata ho barregem tot i ho posem dins el motlle que tindrem engreixat.
Ho enfornem uns 40-45 minuts fins que vegem que està daurat i comprovem, que en punxar-lo, l'agulla ens surt eixuta i neta.
El traiem del motlle i el deixem refredar damunt una reixeta.
Quan és ben fred procedim a posar-hi el sucre glas o la glassa de limoncello... i ja el tenim a punt!
Quan el vaig tenir fet, glassejat i presentat en una safata per portar a taula em vaig oblidar de fer la fotografia del bundt sencer 😅, només vaig ser a temps de fotografiar-ne uns quants trossos...deu ser perquè va agradar, no us sembla?.
Súper xulo aquest nou motlle! i molt bona idea de fer un bundt de limoncello, ha de ser ben bo amb el toquet de llimona, no?? Petonets!
ResponEliminaMolt gustós, i com que el limoncello va sortir potent potent, queda perfecte!
EliminaPTNTS
Glòria
I tan que va agradar, hmmm, que bò
ResponEliminaEncara com vas arribar a salvar-ne uns trossos... amb limoncello!!!! Mare meva, jo no n'hauria deixat ni les engrunes!!!! ❤❤❤❤
ResponEliminaPetons reina
No en van quedar ni les engrunes Dolors !
EliminaPTNTS
Glòria
esta claro que estaba muy bueno y con este molde siempre son mas llamtivos.Aun no se como te dejaron llevarte estos trozos para la fotografía jaja
ResponEliminaBon cap de setmana
peto
Si em despisto una mica ni aquests trossets Miquel heheh
EliminaPTNTS
Glòria
Noia això d'estrenar motlles m'encanta! I mira que estic impacient de veure si el pare noel s'en recordarà pel meu nadal que he fet molta bondat!!!
ResponEliminaEls motlles de bundt fan els cocs molt però que molt bons i amb aquest limoncello tant excepcional!
Et desitjo unes molt bones festes, que toca temps de vacances a casa per nosaltres!! Petons,
Palmira
Bones vacances Palmira... i si has fet bondat segur que algun motlle caura!
EliminaPTNTS
Glòria
Ummm que rico de limoncello, seguro que estaba riquísimo.
ResponEliminaBesoss
Doncs si, Montse, sembla que si que era bo ja que no en va quedar gens ni mica
EliminaPTNTS
Glòria
Bundt de limoncello, no lo he probado nunca, debe estar riquísimo. Un beso
ResponEliminaLlàstima de no veure'l sencer, però en bocins té una pinta! Saps q haguéssim pogut fer baba al limoncello!ptnts
ResponElimina