Espàrrecs amb paté

Amb un bon manat d'espàrrecs, dos dents d'all,una tassa de caldo de verdures, un raget d'oli, sal i uns quants encenalls de paté m'he atrevit a fer aquest primer plat. A veure que us sembla. Tallem la part tendra dels espàrrecs a trossets.
En una cassola posem una mica d'oli i els dos grans d'all a sofregir. quan comencin a estar rossets hi afegim els espàrrecs talladets i ho remenem amb una espàtula de fusta. Ho deixem un parell de minuts a foc viu i després abaixem el foc i hi posem el caldo calent, deixarem que vagi fent xup-xup uns 20 minuts (queden cuits però una mica al dente, d'altra manera semblarien bullits).Ho tastarem de sal.
A banda ratllarem uns encenalls de paté d'ànec que tirarem damunt els espàrrecs ben calents al moment de posar-los al plat. La mateixa escalfor dels espàrrecs fon una mica el paté i queden... Millor, feu-los i tasteu-los i m'ho dieu.

Comentaris

  1. Hola Dolca,
    me ha parecido una receta buenisima y muy original.
    Te he añadido a mis blogs favoritos.
    Un saludo.

    ResponElimina
  2. Dolita,
    gracias por añadirme a tus favoritos.
    La receta ha sido una invención de último momento ( la verdad es que en Francia había comido algo similar y me he guiado por la memoria gastronómica) pero ha salido muy bien.

    ResponElimina
  3. aquesta recepta és un luxe en tots els sentits, em fa l'efecte que la combinació d'espàrrecs amb el paté ha d'estar sensacional. molt bona recepta.

    ResponElimina
  4. Ha estat excel.lent, tot molt bó.
    Gràcies, Teresa, per pensar en mí, a les demés per saber compartir i a la Glòria, per ser tant dolça.


    Montse Torrens

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides