TIRAMISÚ
Avui és la Mare de Déu del Carme i, com gairebé tothom, en tinc algunes per a felicitar. He decidit portar un TIRAMISÚ, són unes postres ràpides i senzilles de fer i sempre et fan quedar bé.
M'he inspirat en una recepta de http://recetasdemama.es/Necessitem:
15 melindros- 285ml de cafè, ben fort i acabat de fer
- 500g de mascarpone
- 4 cullerades de sucre
- 140ml de qualsevol vi dolç que tingueu per casa (jo hi he posat una mistela DO Montsant Castell de Siurana)
- El suc d'una taronja
- Cacao pur en pols.
Com es fa:
En un motlle desenmotllable alt posem una capa de melindros a la base. Ho mullem amb el cafè acabat de fer.
Fem la crema de formatge:
Al bol de la Turbo Chef , a V3, barrejar el mascarpone amb el sucre uns dos minuts. Afegir-hi la mistela i posar-ho un minut més.
Ha de quedar una crema suau, si veieu que us queda una mica masa espesa i afegiu suc de taronja i ho aneu batent a V3.
El suc de taronja que us sobri el tireu damunt els melindros.
Poseu la crema de mascarpone al damunt dels melindros i a la nevera d'avui per demà.
Quan el voleu servir hi l'empolvoreu amb una mica de cacau en pols (jo no en tenia i hi vaig posar fideus de xocolata)
El suc de taronja que us sobri el tireu damunt els melindros.
Poseu la crema de mascarpone al damunt dels melindros i a la nevera d'avui per demà.
Quan el voleu servir hi l'empolvoreu amb una mica de cacau en pols (jo no en tenia i hi vaig posar fideus de xocolata)
Sense Turbo Chef:
En un bol posar el mascarpone i el sucre i batreu amb el batedor de varetes elèctric un parell de minuts. Afegir-hi la mistela i seguir batent un minut més.
Tota la resta es fa igual.
MOLTES FELICITATS A LES CARME
Enhorabuena, te ha quedado genial
ResponEliminaBesos. Ana
Inspirado en el tuyo!
ResponEliminaFelicitats per aquest bloc que segur que ens farà la vida més dolça!!
ResponEliminaSegueix publicant que els demés anirem endolcint-nos la vida!!
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaGràcies Tonyi, ara a veure com feu les receptes que us agradin i a comentar què tal!
ResponElimina