COC DE LLIMONA (3)
Necessitem:
1 llimona
3 ous
2 gotets (de la tapa de la Turbo Chef) de sucre
3 gotets de farina
1/2 gotet d'oli
1 sobret de llevadura Al bol de la Turbo Chef hi posem la llimona, tallada a trossos, amb pell i tot, els ous i el sucre i ho poseu a V4 durant 3 minuts. Afegir l'oli i batre-ho 1 minut més. Al final s'afegeix la farina amb el llevat i s'acaba de barrejar a V5 1 minut més.
Es posa la barreja en un motlle untat amb oli i farina.
Amb el forn ja calent, es forneja durant uns 35 minuts.
1 llimona
3 ous
2 gotets (de la tapa de la Turbo Chef) de sucre
3 gotets de farina
1/2 gotet d'oli
1 sobret de llevadura Al bol de la Turbo Chef hi posem la llimona, tallada a trossos, amb pell i tot, els ous i el sucre i ho poseu a V4 durant 3 minuts. Afegir l'oli i batre-ho 1 minut més. Al final s'afegeix la farina amb el llevat i s'acaba de barrejar a V5 1 minut més.
Es posa la barreja en un motlle untat amb oli i farina.
Amb el forn ja calent, es forneja durant uns 35 minuts.
I si no tenim Turbo Chef?
Necessitem:
- 1 llimona
- 200g de sucre
- 3 ous
- 7og d'oli
- 175g de farina
- Un sobre de llevadura
Talleu la llimona, amb pell, a trossets ben petits i la poseu en un bol. Hi afegiu els ous i el sucre i amb la batedora elèctrica ho tritureu bé. Hi afegiu l'oli i seguiu batent. Al final hi poseu la farina amb el llevat i bateu fins que us quedi una massa ben lligada.
La resta es fa igual.
Hola Dolça! Acabo de descobrir el teu blog i m'agrada molt!
ResponEliminaJo no tinc la turbo chef, però moltes receptes es poden adaptar fàcilment a la cuina trdicional... t'afegeixo a la meva llista de blogs per visitar!
Gemma, moltes gràcies.
ResponEliminaJo ja veus, intento posar les receptes que tinc adaptades per a la Turbo Chef en mètode tradicional.
La Turbo i la Termomix són cosines germanes, o sino turmix, batedores de varetes i mà, molta mà, com les mares i les avies.
Quina textura maca!
ResponEliminaTenia que estar bo, eh?
Jo el faig de vegades i ve tan de gust per berenar!
Un petonet.
Vanesuky, és bo i agrada molt, i és força esponjós.És un d'aquells per a fer sovint, si agrada el gustet de llimona
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Hola Dolça, he gosat de fer el teu coc, amb alguna petita variació. Si ho vols veure, naturalment estàs invitada a entrar a la meva cuina i agafar el que vulguis, també un troç del meu pastís.
ResponEliminaGràcies pel teu blog, ple de sorpreses dolçes