EL MEU GASPATXO

La meva àvia era de Las Hurdes, Extremadura, i feia un gaspatxo, que amb els anys s'ha anat transformant i avui en dia és aquest. Segur que no s'assembla gens a l'originari, però agrada molt.

Ingredients:
  • 1quilo de tomàquets ben madurs i dolços.
  • 1/4 de cogombre
  • 5 o 6 fulles d'enciam (poden ser les verdes de fora)
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba petita
  • 1 gra d'all
  • 1 pebrot verd italià
  • 1 troç de pebrot vermell
  • 2 ous
  • Oli, sal i vinagre
Posem els dos ous a fer durs i els reservem.
Netegem bé totes les verdures sota el raig de l'aixeta.
Les tallem a trossets i les posem al bol de la TMX. Ho posem durant 30segons  pujant la velocitat a poc a poc de l'1 al 10 
Ho passem pel colador xinés i ho posem en un bol de vidre.
Una mica del gaspatxo ja colat el tornem a posar dins el bol amb un ou dur, un rajet d'oli, sal i vinagre al gust a v5 durant 20segons. Ho barregem amb la resta de gaspatxo i el posem a la nevera fins que estigui ben fresquet.
Nosaltres ens el mengem amb l'altra ou dur picadet i bastonets de pa esmicolats per sobre.

Comentaris

  1. hOLA dOLÇA GUAPA TU

    eT COPIO EL GASPATXO DE LA IAIA, QUE BOOOO

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides