COC DE IOGURT (2)
Aquí teniu el coc més senzill i més fàcil de fer de tots, el clàssic, clàssic, clàssic coc de iogurt.
Necessitem:
Amb el batedor de varetes muntar les clares a punt de neu. Quan les tenim ben fortes afegir-hi, en aquest ordre, els rovells, el iogurt, el sucre, l'oli i la farina barrejada amb el llevat, sense deixar mai de remenar i mirant de fer-ho amb cura perquè no es desmunti la massa.
Es posa al forn, ja calent, a uns 200º, entre 25 minuts i mitja hora. Punxeu-lo abans de treure'l del forn per si li calgués una mica més.
Necessitem:
- 3ous
- 1 iogurt
- 1 mesura d'oli
- 2 mesures de sucre
- 3 mesures de farina
- 1 sobret de llevat
Amb el batedor de varetes muntar les clares a punt de neu. Quan les tenim ben fortes afegir-hi, en aquest ordre, els rovells, el iogurt, el sucre, l'oli i la farina barrejada amb el llevat, sense deixar mai de remenar i mirant de fer-ho amb cura perquè no es desmunti la massa.
Es posa al forn, ja calent, a uns 200º, entre 25 minuts i mitja hora. Punxeu-lo abans de treure'l del forn per si li calgués una mica més.
73 cocs? Dolça, tu sola pots fer un recull paral·lel a Memòries! jajajajajaj. Ja saps que si vols pots deixar més enllaços. Petonets guapa i gràcies per participar
ResponEliminaFaltava dir i boníssim!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per l'enllç.