Sobre mi

Hola.

Sóc la Glòria. vaig començar en aquest món dels blogs de cuina el juliol del 2008, i com que tenia tanta por de que m'anés malament em vaig amagar darrere el nom de Dolça.
A poc a poc, i veient que la cosa rutllava vaig donar la cara i ara ja tots em coneixeu.

Ganxeta, RTV (de Reus de tota la vida), amant de La Cerdanya...tot això em sembla que es reflecteix en el meu blog, tant en les receptes com amb els ingredients o amb les col·laboracions que vaig fent... amb PànxingCerrdanya i amb VermutMiró al CatalunyaCuina

 La meva feina és la pedagogia i a això em dedico des de fa moooolts anys en un institut de la meva ciutat.

I la cuina? Una afició, un divertimento. En aquests moments un repte continuat, per descobrir, per tastar nous gustos, per experimentar... Mai m'hauria pensat que faria servir tècniques com la baixa temperatura o que m'atreviria a fer mató o mascarpone...

I el blog? Doncs és el meu petit gran tresor. M'ha portat i em porta i espero que em portarà molt bons moments, bones experiències, m'ha portat a tenir una família virtual ... que amb força persones ja no és virtual... molt preuada per mi.

I aquí em teniu , en plena acció en un dels cursos de cuina que faig en un dels Centres Cívics de Reus.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides