PASTES SALADES
Es fa el mateix que en les pastes d'abans però hi posem paté al farciment. Aquestes les tallem una miqueta més llargues. Abans de posar-les a la plata del forn untar-les per damunt amb una mica de paté.
Es fa el mateix però es farceixen amb trossets de salxixa.
Bastonets
Els retalls de pasta que sobren es tallen a tires i es caragolen. Es posen a la plata del forn amb un bon raig d'oli, sal, herbes (jo hi he posat alfàbrega fresca) i un polset de pebre vermell.
Totes es posen al forn calent uns 10 minuts.
Si no teniu ganes de fer la massa podeu fer-ho amb "Masa quebrada de la que no sube" que venen en tots els supermercats.
Ara us poso la recepta de la massa per si us animeu:
- 150cc d'aigua tèbia
- 30g de llevat de pa
- 1/2 kg de farina
- sal
- 50cc d'oli
- Més farina per estirar la pasta
En un bol, dissoleu el llevat en l'aigua tèbia i afegiu-hi l'oli i sal. Aneu-hi incorporant la farina a poc a poc i aneu pastant la barreja fins que us quedi una bola llisa i lluent. Deixeu la pasta, embolicada en un drap de cotó, en un lloc més aviat calent durant un parell d'hores.
Ara ja teniu la pasta a punt de fer les pastes salades.
La recepta de la massa surt del llibre "Amb gust d'Itàlia" de Mariona Quadrada
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.