PASTES SALADES
Es fa el mateix que en les pastes d'abans però hi posem paté al farciment. Aquestes les tallem una miqueta més llargues. Abans de posar-les a la plata del forn untar-les per damunt amb una mica de paté.
Pastes de salxixa
Es fa el mateix però es farceixen amb trossets de salxixa.
Bastonets
Els retalls de pasta que sobren es tallen a tires i es caragolen. Es posen a la plata del forn amb un bon raig d'oli, sal, herbes (jo hi he posat alfàbrega fresca) i un polset de pebre vermell.
Totes es posen al forn calent uns 10 minuts.
Si no teniu ganes de fer la massa podeu fer-ho amb "Masa quebrada de la que no sube" que venen en tots els supermercats.
Ara us poso la recepta de la massa per si us animeu:
- 150cc d'aigua tèbia
- 30g de llevat de pa
- 1/2 kg de farina
- sal
- 50cc d'oli
- Més farina per estirar la pasta
En un bol, dissoleu el llevat en l'aigua tèbia i afegiu-hi l'oli i sal. Aneu-hi incorporant la farina a poc a poc i aneu pastant la barreja fins que us quedi una bola llisa i lluent. Deixeu la pasta, embolicada en un drap de cotó, en un lloc més aviat calent durant un parell d'hores.
Ara ja teniu la pasta a punt de fer les pastes salades.
La recepta de la massa surt del llibre "Amb gust d'Itàlia" de Mariona Quadrada
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.