AMANIDA RÀPIDA

Estic començant a buidar la nevera perquè me'n vaig uns quants dies. Avui volia fer una amanida i com que no hi havia gaire cosa s'ha tractat de, amb poc, fer una coseta ben lluida. Tenia:
  • 1 llauneta de puntes d'espàrrecs
  • 1 llauneta de tonyina al natural
  • Olives d'Aragó
  • Enciam
  • Tomàquet del benach
  • Pastanaga
  • Cogombre
  • Api
  • Una mica de blat de moro en conserva.

He tallat l'enciam, la pastanaga, el cogombre i l'api en juliana. Els he barrejat amb el blat de moro i la tonyina amb una mica de sal i un raget d'oli. He muntat el plat posant una mica "artísticament" els espàrrecs el tomàquet, les olives i l'amanida. I ja està!.
Les verdures en juliana les he tallades amb la Turbo Chef - V4 5 segons-

Comentaris

Entrades més llegides