AMANIDA RÀPIDA
Estic començant a buidar la nevera perquè me'n vaig uns quants dies. Avui volia fer una amanida i com que no hi havia gaire cosa s'ha tractat de, amb poc, fer una coseta ben lluida. Tenia:
- 1 llauneta de puntes d'espàrrecs
- 1 llauneta de tonyina al natural
- Olives d'Aragó
- Enciam
- Tomàquet del benach
- Pastanaga
- Cogombre
- Api
- Una mica de blat de moro en conserva.
He tallat l'enciam, la pastanaga, el cogombre i l'api en juliana. Els he barrejat amb el blat de moro i la tonyina amb una mica de sal i un raget d'oli. He muntat el plat posant una mica "artísticament" els espàrrecs el tomàquet, les olives i l'amanida. I ja està!.
Les verdures en juliana les he tallades amb la Turbo Chef - V4 5 segons-
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.