PASTA AMB AMETLLES I PINYONS

A totes les cases on hi ha nens i/o jovent s'hi fa molta pasta. Jo ja estic una mica avorrida de la típica pasta amb sofregit de ceba, tomàquet i carn. Vaig provar de donar-los pesto i els va agradar de gust però: "mama això tant verd té molt mala pinta..." Aquesta recepta recorda una mica el gust del pesto però estèticament no és tant agresiva als ulls dels de casa meva. Necessitem:
 • 300g de pasta
 • 40g de parmesà
 • 25 ametlles crues i pelades
 • Un grapat de pinyons
 • 4 cullerades de tomàquet triturat
 • 1 all
 • nata líquida
 • Oli, sal i un pols de pebre


Bullim la pasta i la reservem.
 Piquem, ben petits, les ametlles i els pinyons i els reservem.
 En una paella posem a sofregir l'all amb una mica d'oli. Quan estigui rosset i posem les ametlles i pinyons picats i ho remenem fins que agafin una mica de color daurat. 
Hi afegim el tomàquet triturat i deixem que es cogui. 
Una vegada cuit hi posem la pasta bullida , ho remenen bé i sense treure-ho del foc ni deixar de remenar hi posem un raget de nata líquida.
Es serveix amb una mica de parmesà per sobre.

Comentaris

 1. Hola jo vaig tenir la mateixa pensada (la setmana passada haviem de celebrar aprovats d'oposicions i al final no es va fer així que quasi me n'he menjat un terç jo sola)i també ho vaig fer amb prèssec però hi vaig posar la llet condensada i surt bastant dolç (tot i que jo pensava que encara ho seria més), la base de melindros m'agrada més com la vas fer tu que la de galetes que surt a la recepta del blog

  estela

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides