PASTÍS FRED DE FORMATGE
Necessitem:
Tot a la Turbo Chef menys els melindros, uns 15 segons a V5.
Posar-ho 12 minuts a 90º a V3.
Caramelitzar el motlle.
Tirar-hi la barreja i posar-hi al damunt els melindros a trossets.
Es posa a la nevera d'un dia per l'altre.
Sense Turbo Chef:
Poseu tots els ingredients menys els melindros en un bol i els barregeu bé amb el Turmix.
Ho posem al foc i ho anem remenant, sense que arribi a bullir, 15 minuts.
Caramelitzar el motlle
Tirar-hi la barreja i posar-hi al damunt els melindros a trossets.
Es posa a la nevera d'un dia per l'altre.
Aquesta recepta està treta de http://encarnasao.blogspot.com/
- Caramel líquid
- 700g de nata líquida
- 500g de mascarpone
- 400g de llet
- 200g de sucre
- 2 sobres de gelatina neutra
- Melindros
Tot a la Turbo Chef menys els melindros, uns 15 segons a V5.
Posar-ho 12 minuts a 90º a V3.
Caramelitzar el motlle.
Tirar-hi la barreja i posar-hi al damunt els melindros a trossets.
Es posa a la nevera d'un dia per l'altre.
Sense Turbo Chef:
Poseu tots els ingredients menys els melindros en un bol i els barregeu bé amb el Turmix.
Ho posem al foc i ho anem remenant, sense que arribi a bullir, 15 minuts.
Caramelitzar el motlle
Tirar-hi la barreja i posar-hi al damunt els melindros a trossets.
Es posa a la nevera d'un dia per l'altre.
Aquesta recepta està treta de http://encarnasao.blogspot.com/
Mmmmmmm, això és un vici. Aquest postre està boníssim. Jo, que l'he tasta fet per l'autora d'aquest blog, us puc assegurar que és un éxit total. Riquíssim!
ResponEliminaJo, que he tastat aquest postre fet per l'autora d'aquest blog us puc assegurar que surt riquíssim.És un éxit segur. Excel.lent!
ResponEliminaEi, Miquel! Jo només te'l vaig fer una vegada i tu l'has tastat dues...
ResponEliminaAra fes-lo tu i em convides a tastar-lo a mi.
A mi també convideu-me!!!!!!
ResponElimina