6.9.08

coc de baileys (7)

El vaig trobar fa temps a mis deseos mas dulces i de tant en tant el vaig fent. No és per fer-lo massa sovint, sobretot si hi ha nens, ja que porta una bona quantita de Baileys i el seu gust es nota.


És ideal per a una sobretaula llarga, com la d'avui ja que el temps no deixa fer res més, acompanyant un cafè i unes xocolatines...
Necessitem:
  • -375gde farina
  • -250gde mantega
  • -250gde sucre
  • -200ml de Baileys
  • -4ous
  • -1sobret de llevadura
  • -1polsim de sal
  • - Una mica de sucre glass per posar al damunt una vegada fet.
Amb el batedor de varetes:
Barregem la mantega en pomada amb el sucre fins que quedi uns barreja escumosa.
Anar afegint els ous, d'un en un sense deixar de batre. Afegir la farina, la llevadura, la sal. Al final el Baileys.
Prepareu un motlle amb manetga i farina i hi aboqueu la massa.
Ho poseu al forn preescalfat a uns 200º uns 50-60 minuts.
Una vegada tebi ho treieu del motlle i hi tireu el sucre glass.

9 comentaris:

  1. Ese bizcocho tiene que estar bien rico. Y que bien que después del calor volvemos a encender los hornos

    Besos. Ana

    ResponElimina
  2. Tinc un cosí aficionat al whisky (té un blog dedicat exclusivament al whisky) que segur que fliparia amb aquest coc... M'apunto la recepta, a veure si la provo i el sorprenc :)
    De veritat es nota el gust a Baileys?

    ResponElimina
  3. La harina 0000 es un tipo de harina que usamos en Argentina podés usar cualquier harina que sirva para hacer panes, un saludo desde Buenos Aires.
    Carlos

    ResponElimina
  4. Ana, ayer hacía fresquito y aproveché para hacer el bizcocho. Hoy vuelve a hacer calor, hemos ido a la playa!!!
    Gemma, jo trobo que sí, que se li nota el gustet del Baileys.
    Carlos, gracias. Por cierto yo tengo dos hermanos residiendo temporalmente en Córdoba (Argentina) cuando vengan pueden traerme harina 0000.

    ResponElimina
  5. Jo substitueixo la mantega per margarina d'aquesta flora, per exemple, i és una mica més suau. No atrapa tant els altres sabors.

    ResponElimina
  6. Ahh sens cau la baba, amb el que ens agrada el baileys, jejeje. Et prometem de probarla.
    Un petó!

    ResponElimina
  7. Ganxeta,
    Jo és que no faig servir mai margarina, potser si que ambb la mantega es potencien més els sabors.
    Delicias, estic sorpresa de la munió de persones que hi ha aficionades al Bayleis, a mi no és el coc que més m'agradi, com ja he dit només de tant en tant. A veure quan el feu què et sembla!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  8. Mmmm, caram!! una bona sorpresa aquests pastís! Si no et fa res l'enllaçaré des del meu bloc algun dia d'aquests...
    I, bon començament de curs! (em sembla que estem tots en el mateix vaixell de l'educació...).

    ResponElimina
  9. Jpoan, ja pots posar el pastís al teu blog, cap problema.
    I efectivament, també soc d'ensenyament, i avui dbuto amb els alumnes... Un any més, a veure què tal. Que et vagi molt bé amb els teus i fins aviat
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.