1.9.08

Orelletes salades

Unes altres pastes salades i com que avui dinarem tard serviran per "aguantar" fins que sigui el moment de dinar.

Necessitem:
  • -2 làmines de pasta de full(de la que no puja)
  • -10 talls de pernil dolç
  • -10talls de formatge (del de fer biquinis)
  • -sal grossa
  • Estenem les làminesde pasta de full i hi posem al damunt el pernil dolç i el formatge.

Les cargolem. Les tallem d'un centímetre (+ o -) amb un ganivet ben afilat.


Les aplanem una mica amb la mà i les posem en una platera de forn.


Les espolsem amb sal grossa i les posem a forn mig fins que vegem que estan cuites.
Si enlloc de pernil dolç i formatge les feu de sobrasada i formatge blau també queden boníssimes.

4 comentaris:

  1. Genial, aquesta recepta m'encanta perquè admet moltes variacions i es molt fàcil :) Per un pica pica amb els amics és molt adequada i tots es queden flipats que ho hagis fet tu, oi?

    ResponElimina
  2. Que tentación, buenísimas esas "palmeritas".
    No me alcanza el día para hacer todo lo que me gusta de tu espacio y de los que habitualmente frecuento.
    Cuantas cosas ricas!!!
    Un beso.

    ResponElimina
  3. Gemma, tantes variacions com ingredients tenim a la nevera i la gent sempre et diu allò de: Les has fetes tu? (com si fos tant difícil,jejeje)
    La cocinera, a mi me pasa lo mismo tendré que dejar de trabajar si quiero "experimentar" todo lo que me gusta de los blogs que frecuento.
    PTNTS

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.