16.9.08

AMANIDA DE BAJOQUES

No cal cap comentari previ, és una senzilla amanida de bajoques. Necessitem:
  • - Bajoques fines
  • -cogombrets en vinagre
  • -ceba tendra
  • -olives sense pinyol
  • -1 ou dur
  • -sal
  • -oli
  • -vinagre
Bullim les bajoques, en aigua amb sal, i les deixem refredar.

A part, amb la Turbo-chef, amb la picadora o a mà tallem petitets la resta d'ingredients que barrejarem amb les bajoques fredes.

Si volem, la ceba tendra la podem deixar un parell d'hores amb aigua i vinagre perquè no piqui gens.

En el moment de servir-ho amanir-ho amb sal, oli i vinagre.

6 comentaris:

  1. La bajoca és una de les verdures amb més propietats nutritives que hi ha. El que passa és que estem acostumats a menjar-la només amb patates o amb un rajolí d'oli. És impensable les receptes que es poden arribar a fer. Dolça, molt bona aposta i molt saludable, i més quan són productes de temporada.

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. ganxeta, jo la faig en amanida de moltes maneres i és el "nostre pa de gairebé cada dia" mentres hi ha bajoca de la fineta, mai boby, i especialment de la zona de Cambrils-Riudoms.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. nena que son mongetes verdes,,ara me quedat axis,jeje.no se que son.

    ResponElimina
  4. Elena, ja m'estranyava a mi que no sortissin les mongetes.... Aquí de les vostres mongetes verdes en diem bajoques.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Un bon plat per els que estem intentant perdre uns kilets!!
    Ptnts

    ResponElimina
  6. xaro, i per a les que no els volem perdre, però no els volem guanyar!! Es que amb tant de dolç com hi ha pels blogs...
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.