18.7.08

TRUITETES FARCIDES

És un segon plat que encanta a nens i joves, o un sopar perfecte acompanyat d'una amanida. Té de bó que es pot deixar preparat abans i quan es l'hora de menjar només cal una mica de forn. Aquesta vegda l'he farcit de formatge sol, però hi podeu afegir tonyina, pernil dolç... el que us vingui de gust.
Necessitem:
  • Formatge ratllat de dos tipus.
  • Formatge per farcir ( avui ha estat brié)
  • Tomàquet sofregit ( fet amb una llauna mitjana i un parell de grans d'all)
  • 3 ous
  • 6 cullerades de llet
  • 1cullerada de farina
  • Oli i sal

Batem amb el turmix els ous amb la llet i la farina ( amb la Turbo Chef V1-3-5-7 durant 1o segons).

En una paella de com a màxim 20cm de diàmetre fer truitetes amb petites quantitats de la barreja, les fem a foc ben baixet i coent-les pels dos costats. Les reservem..

Damunt de cada truiteta hi posem una cullerada de sofregit i una tall generós de formatge. Ho enrotllem com si fos un caneló.

En una safata posem una base de sofregit, damunt hi posem les truitetes enrotllades, a sobre hi posem una miqueta més de sofregit i hi tirem una mica de les dues classes de formatge ratllat.

Posar-ho al forn, pel gratinador, uns 5 minuts.

Si els canviem el nom per canelons de truita serveixen com a aportació a HEMC #27.

1 comentari:

  1. Aquesta recepta m'ha encantat perque soc una fant de la truita no trigare gaire a fer-la

    petons

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.