15.7.08

MOUSSE DE PRÉSSEC



Per fer aquesta mousse m'he inspirat en un pastís fred de mango que hi ha a http://www.recetasdemama.es/. Hi he fet alguns canvis, com canviar la llet condensada per formatge quark, crec que així ha de ser menys dolç.
Necessitem:
  • 1 pot 500g de formatge quark.
  • 1 llauna de llet evaporada
  • 2 llaunes de préssec en almíbar
  • 2 sobres de gelatina de llimona
  • Melindros per a la base
  • Melmelada per a cobrir
Cobrim la base del motlle amb els melindros.
Posem a la Turbo Chef el formatge quark, la llet evaporada i l'almíbar del préssec 4 minuts a V4, a 70º.
Afegir-hi els dos sobres de gelatina i barrejar-ho durant 10 segons a V4,
Posar-hi el préssec a trossos i V 5-7-9 uns 20 segons.
Es posa damunt la base dels melindros i a la nevera fins l'endemà.
Per fer la cobertura: escalfar una mica de melmelada i passar-la per un colador ben fi en posar-la damunt la mousse.Deixar-ho un altre cop a la nevera.
Servir ben freda.

Sense Turbo Chef:
En un pot posem el formatge quark, la llet evaporada i l'almibar del préssec, remenant, a foc baix,uns 5 minuts.
S'hi afegeix el préssec a trossos i es passa, ben passat, pel Turmix.
La resta es fa igual.

2 comentaris:

  1. hola, jo vaig tenir la mateixa pensada i ho vaig substituir per prèssec, però hi vaig posar llet condensada i surt bastant dolç (tot i que jo pensava que encara ho seria més) la base m'agrada més la que vas fer tu de melindros que la que surt a la recepta amb galeta

    estela

    ResponElimina
  2. Jo ja hon he posat que si no agrada excessivament dolç... el formatge quark serveix. El tema dels melindros és perquè a mi les bases fetes amb mantega i galeta no m'acaben d'agradar.

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.