EL MEU GASPATXO
La meva àvia era de Las Hurdes, Extremadura, i feia un gaspatxo, que amb els anys s'ha anat transformant i avui en dia és aquest. Segur que no s'assembla gens a l'originari, però agrada molt.
Ingredients:- 1quilo de tomàquets ben madurs i dolços.
- 1/4 de cogombre
- 5 o 6 fulles d'enciam (poden ser les verdes de fora)
- 1 pastanaga
- 1 ceba petita
- 1 gra d'all
- 1 pebrot verd italià
- 1 troç de pebrot vermell
- 2 ous
- Oli, sal i vinagre
Netegem bé totes les verdures sota el raig de l'aixeta.
Les tallem a trossets i les posem al bol de la TMX. Ho posem durant 30segons pujant la velocitat a poc a poc de l'1 al 10
Ho passem pel colador xinés i ho posem en un bol de vidre.
Una mica del gaspatxo ja colat el tornem a posar dins el bol amb un ou dur, un rajet d'oli, sal i vinagre al gust a v5 durant 20segons. Ho barregem amb la resta de gaspatxo i el posem a la nevera fins que estigui ben fresquet.
Nosaltres ens el mengem amb l'altra ou dur picadet i bastonets de pa esmicolats per sobre.
hOLA dOLÇA GUAPA TU
ResponEliminaeT COPIO EL GASPATXO DE LA IAIA, QUE BOOOO
mil petonets Susanna