EL MEU GASPATXO

La meva àvia era de Las Hurdes, Extremadura, i feia un gaspatxo, que amb els anys s'ha anat transformant i avui en dia és aquest. Segur que no s'assembla gens a l'originari, però agrada molt.

Ingredients:
  • 1quilo de tomàquets ben madurs i dolços.
  • 1/4 de cogombre
  • 5 o 6 fulles d'enciam (poden ser les verdes de fora)
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba petita
  • 1 gra d'all
  • 1 pebrot verd italià
  • 1 troç de pebrot vermell
  • 2 ous
  • Oli, sal i vinagre
Posem els dos ous a fer durs i els reservem.
Netegem bé totes les verdures sota el raig de l'aixeta.
Les tallem a trossets i les posem al bol de la TMX. Ho posem durant 30segons  pujant la velocitat a poc a poc de l'1 al 10 
Ho passem pel colador xinés i ho posem en un bol de vidre.
Una mica del gaspatxo ja colat el tornem a posar dins el bol amb un ou dur, un rajet d'oli, sal i vinagre al gust a v5 durant 20segons. Ho barregem amb la resta de gaspatxo i el posem a la nevera fins que estigui ben fresquet.
Nosaltres ens el mengem amb l'altra ou dur picadet i bastonets de pa esmicolats per sobre.

Comentaris

  1. hOLA dOLÇA GUAPA TU

    eT COPIO EL GASPATXO DE LA IAIA, QUE BOOOO

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides