14.7.08

MAGDALENES (1)

A casa som uns entusiastes de la rebosteria casolana. Les madalenes són una de les nostres preferències i malgrat la "llegenda urbana"que diu que costen molt de fer a casa nosaltres en fem sovint, i normalment surten prou bones!




  • - 2 ous
  • - 125g de farina
  • -125g de sucre
  • -125g d'oli d' oliva
  • - 1/2 sobret de llevadura

Agafeu tots els ingredients i els poseu en un bol. Amb el batedor de varetes elèctric, o amb la batedora, ho remeneu bé fins que tingueu una massa ben homogènia i el més escumosa possible.


IMPORTANT:

La massa resultant ha de reposar a la nevera un parell d'hores abans de ser enfornada
 El forn ha d'estar calent abans de posar-hi les madalenes i aleshores baixar-ho a 200º.
Els paperets de les madalenes s'omplen només fins la meitat.

5 comentaris:

  1. Hola Dolça!!! estas son las madalenas que me dices? tienen muy buena pinta!!! es solo que entiendo la mitad y la otra mitad me lo imagino jajajaja, de todas formas es un blog muy bonito, con colores suaves y buenas fotos, pero si me permites, igual te limita un poco aquello del idioma, es una opinión.
    Bueno, si son estas me lo dices vale? y te haré caso y lo intentaré.
    Un saludo y encantada de conocerte!!!

    ResponElimina
  2. Marisa, dime la receta que quires y te la traduzco, sin ningún problema, ok?
    Nunca habrá problemas de comunicación debido al idioma en un contexto de respeto y tolerancia. Gracias
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Hola Dolça! Quanta estona han d'estar al forn les madalenes? Uns 15 minuts? I més o menys quantes en surten amb aquestes proporcions d'ingredients?
    Em disposo a fer-les avui mateix!
    Gràcies i fins aviat!
    Sònia

    ResponElimina
  4. Sònia uns 15 minuts a 200º.
    En surten unes 12 de mida grossa.
    Ja em diràs com t'han sortit.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. HOla!!!

    Saps, m'ha picat la curiositat, i he hagut de buscar les magdalenes perquè com que a casa en tenim devoció, he pensat que no me les podia perdre, però bé, ja veig que en tens un bon repartori per tant, no dubtis que les provarem!

    Una abraçada

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.