PASTÍS DE FORMATGE TENDRE O MATÓ

Anys enrera, a l'escola on treballava, es van fer uns tallers de cuina per als pares i unes de les receptes que es van ensenyar és la d'aquest pastís. La cuinera que va fer el taller és la Mariona Quadrada i el pastís és tan bo com senzill de fer. 
Necessitem:
  • -200g de formatge fresc o mató
  • -6 ous
  • -8 cullerades de sucre
  • -3cullerades de farina
  • -un got d'1/4 de llet
  • -1culleradeta de llevadura
Posem tots els ingredients en un bol i  ho barregem bé amb la batedora.
Preparem un motlle amb oli i farina, hi tirem la pasta i ho enfornem,a uns 200º uns 3/4 d'hora.
Vigilar els últims 10 minuts, ja que a vegades es cou més ràpid, i queda una mica massa cuit. És bo una mica més cru ja que aleshores té un puntet cremós que el fa molt agradable.

Comentaris

  1. Saludable!!!! Molt saludable. Molt poc greix, això és lo important. La gran Mariona, la cuinera més coneguda de Reus, sense incloure a la Dolça i a la que escriu, jeje, aquesta és bona.
    Les receptes de la Mariona són sencilles i fàcils d'adaptar i aquesta és una bona aposta que s'ha de copiar. Molt bona. Dolça, bon profit.
    Salut!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Me encantan las tartas de queso, bueno es mi tarta preferida y esta tiene muy buena pinta besos pepa

    ResponElimina
  3. Mmm! m'encanten els pastissos de formatge, en totes les seves varietats :)
    A mi també m'agraden una mica sucosets i amb un rajolíde xocolata fosa o un culis de maduixa estan... de muerte!

    ResponElimina
  4. Ei, Dolça! quin súper pastís més xulo que t'ha quedat! Dóna-li les gràcies a la Mariona i gràcies a tu per compartir-lo.
    petons.

    ResponElimina
  5. Ganxeta, gràcies per la floreta, però si ens escolta la Mariona...
    Pepa,Gemma i parella vermella, una mica menys de forn el deixa més cremós, més al meu gust i al de la Gemma pel què he vist
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars