Gelat d'albercoc
La fruita d'aquesta època de l'any ens agrada moltíssim i, com que tenim amics amb mas, de tant en tant anem directament a collir-ne, o ens n'arriba una bona quantitat quan els arbres estan al seu màxim rendiment. I que passa? Tot madura a la vegada! Ja sabeu que la fàbrica de melmelada a casa sempre està funcionant, però aquesta vegada també m'ha agafat pels gelats i pels gelats que donin poca feina... a veure què us sembla aquest!
Necessitem:
- Mig quilo d'albercocs, pesats una vegada n'hem tret el pinyol
- Un quart de litre de llet evaporada
- Un quart de litre de iogurt natural
- 6 cullerades de sucre moreno
El dia abans espinyolem els albercocs, els tallem en quatre trossos i els posem al congelador.
Barregem la llet evaporada ( que també tindrem ben freda) amb el iogurt i el sucre.
Agafem els albercocs, els posem en una batedora ben potent, en el meu cas ha estat la TMX i els triturem ben fins. Ho afegim a la barreja anterior i amb una llengua de silicona o espàtula de fusta ho remenem bé.
Ho posem en un pot i cap al congelador fins al moment de servir-lo.
I com que n'he fet dos quilos d'albercocs, n'he fet pots i els he repartit pels congeladors dels amics que ens han proporcionat les fruites i en tenim tots per una bona temporada. Així que, ja sabeu, si us ve de gust....
Un gelat amb fruita de temporada, la mar de bó
ResponEliminaVeritaT que si que són bons els gelats de fruita fresca lOLINES?????
EliminapTNTS
Glòria
Ja té una altra seguidora més, la seva seguidora 444, passi i segueixi el meu blog on posa (participar en aquest lloc) en aquest enllaç http://mibonitolugar.blogspot.com.es/ espero la seva visita
ResponEliminaGràcies.
EliminaAra vaig al teu blog
PTNTS
Glòria
Noia, prenc bona nota del teu gelat! I tant que em ve de gust! Ha de ser molt bo! Em preparo per la temporada del préssec i la nectarina!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Tu ets una "geladera" de campionat Olga!!!!
EliminaPtnts
Glòria
Quin gelat més bo! I encara molt millor amb aquesta fruita dels amics! Ja m'agradaria trobar fruita tan bona :o) Els albercocs a parís encara no han arribat amb color olor i sabor però serà questió de tenir una mica de paciència !
ResponEliminaMolt interessant aquesta recepta tot i que sense tmx s'ha de tenir un bol americà potent!
Petons i bon cap de setmana
Palmira
Aquí ja n'hi ha de dolços, bons i molt madurs... ideals per a gelat. A vosaltres us arriben més tard, però també se us acaben més tard Palmira.
EliminaPTNTS
Glòria
Quina delícia, me l'apunto!
ResponEliminaapunta-la i fes-la Sara!
EliminaPtnts
Glòria
Muy buena solución este helado,casero, bueno,refrescante y sano
ResponEliminaBon cap de setmana
Molt sa i una solució boníssima per als excedents de fruita.
EliminaPtnts
Glòria
M'encanten els gelats, i aquest és molt i molt saludable, me l'anoto per provar-lo ja! un petó i bon cap de setmana!
ResponEliminaEls de fruita fresca són molt bons Eva!
EliminaPtnts
Glòria
Que bo, aprofitament deliciós, si no t'importa l'apunto.
ResponEliminaPetons
Gelats mode on!! Amb aquesta calor!! Genial aquest gelat d'Albercocs!! Ptnt😘😘
ResponElimina