Amanida /tàrtar amb salmó
Fa dies que veig per diferents blogs el hashtag #Ponunaensalada2016 i com que d'amanides a casa mai en falten m'he decidit a participar-hi.
Es tracta d'una iniciativa del blog Suggar & Salt by Rossilet Mejía, qui amb col·laboració amb Makro, Koldo Royo , Coc-korikó, Lafiore, Quely, Aubocassa, Santiveri, Larouse Editorial i Un huerto en mi balcón inunden la xarxa d'amanides i premien als participants en la iniciativa.
Necessitem
Tallem el llom de salmó a daus petits i el posem a macerar en oli i dues cullerades de vinagre d'arròs i tres de salsa de soja durant una mitja hora.
Mentrestant tallem la resta d'ingredients a daus, més o menys de la mateixa mida que el salmó, i per separat els salpebrem lleugerament i els amanim amb oli.
Traiem el salmó de l'oli de la maceració i procedim a muntar l'amanida. Amb l'ajut d'un cercle d'emplatar posem una capa de tomaca, una de ceba, una d'alvocat i al damunt de tot el salmó.Ho reguem amb un bon raig d'OOVE, hi tirem unes gotetes de salsa de soja i hi posem uns brots de cibulet per damunt.
I aquí teniu una amanida completa ammb la que participo a #Ponunaensalada2016 organitzat per Sugg-r and some Salt amb la col·laboració de Makro, Koldo Royo & Afuegolento.com, Coc-korikó, Lafiore, Quely, Aubocassa, Santiveri, Larousse Editorial i Un huerto en mi balcón.
Es tracta d'una iniciativa del blog Suggar & Salt by Rossilet Mejía, qui amb col·laboració amb Makro, Koldo Royo , Coc-korikó, Lafiore, Quely, Aubocassa, Santiveri, Larouse Editorial i Un huerto en mi balcón inunden la xarxa d'amanides i premien als participants en la iniciativa.
Necessitem
- Una tomaca cor de bou
- Una ceba tendra dolça
- Un parell d'alvocats
- Un llom de salmó
- OOVE
- Salsa de soja
- Vinagre d'arròs
- sal i pebre
- Cibulet
Tallem el llom de salmó a daus petits i el posem a macerar en oli i dues cullerades de vinagre d'arròs i tres de salsa de soja durant una mitja hora.
Mentrestant tallem la resta d'ingredients a daus, més o menys de la mateixa mida que el salmó, i per separat els salpebrem lleugerament i els amanim amb oli.
Traiem el salmó de l'oli de la maceració i procedim a muntar l'amanida. Amb l'ajut d'un cercle d'emplatar posem una capa de tomaca, una de ceba, una d'alvocat i al damunt de tot el salmó.Ho reguem amb un bon raig d'OOVE, hi tirem unes gotetes de salsa de soja i hi posem uns brots de cibulet per damunt.
I aquí teniu una amanida completa ammb la que participo a #Ponunaensalada2016 organitzat per Sugg-r and some Salt amb la col·laboració de Makro, Koldo Royo & Afuegolento.com, Coc-korikó, Lafiore, Quely, Aubocassa, Santiveri, Larousse Editorial i Un huerto en mi balcón.
Glòria que fresqueta i bona!!! Molta sort, campiona!!! Ptnts
ResponEliminaUna amanida de luxe! De ben segur que algun premi caurà!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Té molt bona pinta. La combinació d'ingredients la fa molt completa.
ResponEliminaUna abraçada.
Una aportació molt bona per l'iniciativa de la Rosilet! Fresqueta, ideal per aquests dies d'estiu!
ResponEliminaPetons
Palmira
Una ensalada-tartar muy buena y super apetecible, muy fresca aportación. Suerte.
ResponEliminaPetons
M'encanta el repte però aquest any no hi he pogut participar, quina ràbia... M'encanta el salmó i més en tartar, amb alvocat i un bon oli es bonísim!
ResponEliminaMe encanta!! fresco, sano y ligero, ideal para la época estival.
ResponEliminaBesines
Muy rica la ensalada, seguro que te llevas un premio, besos
ResponEliminaSe ve delicioso!!! Lo tengo que probar. Un beso y feliz finde.
ResponEliminaencantadísima de conocerte y bienvenida a Ponunaensalada! este tartar de salmón es un plato ideal para el verano, fresco y sabroso. muchísimas gracias por participar!!
ResponEliminaun abrazo!!
És que amb aquesta calor, l'amanida esdevé el plat principal i estrella!!!! Gran aportació!
ResponElimina