Pana cotta de mató amb maduixes caramel·litzades
Aprofitem que encara hi ha maduixes...
Necessitem:
- Una terrina de 250g de mató CADÍ
- 250ml de nata 35%MG
- 50g de sucre
- 3 fulles de gelatina
- 10 maduixes
- 50 g de sucre
- 1 cullerada d'aigua
Posem les fulles de gelatina a hidratar en aigua freda una mitja hora.
Netegem les maduixes i les tallem a làmines primes. En una paella desfem el sucre amb la cullerada d'aigua, hi afegim les maduixes i, amb cura que no se'ns trenquin les caramel·litzem a foc baixet.
Les traiem de la paella i les posem al fons dels bols, tasses o copes on vulguem servir la panna cotta.
La mica de suc que han deixat a la paella el guardem.
Barregem el mató amb la nata i el sucre.
De nata en reservem uns 25 ml , els escalfarem al microones i hi desfarem la gelatina. Ho barrejarem amb el mató, la nata i el sucre i ho abocarem als bols on hi hem posat les maduixes caramel·litzades.
Ho posarem, tapat amb paper film, a la nevera tota la nit, i l'endemà, al moment de portar-ho a taula hi podem posar unes gotes del suc que van fer les maduixes en caramel·litzar-les, o un crumble de carquinyolis... l'acabat us el deixo al vostre gust!
Unes postres de diumenge ben bones!!!! I amb mató del bo encara més!!!!
ResponEliminaPtnts
Amb productes de primera, postres de primera, no et sembla Marta?
EliminaPtnts
Glòria
Genial idea per un diumenge! Tot i que ens haurem d'esperar una mica perque les maduixes aquí s'han acabat!
ResponEliminaPetons i bon diumenge!
Palmira
I amb gerds? També ha de quedar molt bo. El contrast àcid dolç encara serà més marcat Palmira.
EliminaPTNTS
Dolça
MMMmmmm...molt bona! I quina presentació més bonica, Glòria! Jo no la podré fer....quan faig pannacotta n'hi ha un senyor que "arrunsa el morro" i de formatge encara me l'arrunsarà més! Hauré de venir a casa teva!
ResponEliminaPetonets,
Olga
AAAAiiiiixxxx aquest JS!!!!
EliminaVine quan vulguis i fem pannacotta de mató, ens mengem una taula de formatges i tot allò que a casa no pots heheh
PTNTS
Glòria
Una delícia que no ajuda gaire a l'operació biquini!
ResponEliminaSi xiqueta... tot el que és bo...engreixa...què hi farem!
EliminaPtnts
Glòria
Hola Gloria. La pannacotta es uno de los postres que más me gustan. Suelo hacerla bastante y le añado frutas, con queso no la he probado pero te aseguro que si cae esa copa delante de mí doy buena cuenta ya que con esas fresas tiene que estar fabulosa. Lo malo es que ya fresas apenas quedan así que habrá que esperar. Delicioso postre.
ResponEliminaUn abrazo.
Canvia la fruita Juan, amb gerds també ha de quedar genial. I sola amb un rajolí de mel... què me'n dius ;-)
EliminaPtnts
Glòria
Boníssima, la pana cotta! m'animaré a provar-la amb mató, segur que li dóna un toc genial. Un petó!
ResponEliminaAmb un bon mató, dels que tenim per les nostres terres...èxit assegurat Eva!
EliminaPtnts
Glòria
La pnacotta es uno de mis postres favoritos, me llevo una copita.
ResponEliminaSeguro que la disfrutas!
EliminaPtnts
Glòria
Buenos días Gloria. Que delicia de postre que has preparado, esta panacotta de requesón con las fresas caramelizadas, tiene que estar de vicio y la presentación en esos vasitos es extraordinaria.
ResponEliminaUn beso paco
GràciaS Paco, celebro que sea de tu agrado.
EliminaPTNTS
Glòria
Una combinacion que gusta a todos, fácil y resultona, ademas de buena.
ResponEliminapeto
Doncs sí Glòria: aprofitem!! Que no hi ha res com la fruita de temporada i amb un postre com aquest, amb el punt de mató... una genialitat! :)
ResponEliminaM'encanta el mató..Quina bona idea fer-ho panacotta!! SEgur que és boníssim, veritat??
ResponEliminaClara
N'és mooooolt bona Clara!
EliminaSobretot si ets molt fan del mató.
PTNTS
Glòria