15.7.08

PASTA AMB AMETLLES I PINYONS

A totes les cases on hi ha nens i/o jovent s'hi fa molta pasta. Jo ja estic una mica avorrida de la típica pasta amb sofregit de ceba, tomàquet i carn. Vaig provar de donar-los pesto i els va agradar de gust però: "mama això tant verd té molt mala pinta..." Aquesta recepta recorda una mica el gust del pesto però estèticament no és tant agresiva als ulls dels de casa meva. Necessitem:
 • 300g de pasta
 • 40g de parmesà
 • 25 ametlles crues i pelades
 • Un grapat de pinyons
 • 4 cullerades de tomàquet triturat
 • 1 all
 • nata líquida
 • Oli, sal i un pols de pebre


Bullim la pasta i la reservem.
 Piquem, ben petits, les ametlles i els pinyons i els reservem.
 En una paella posem a sofregir l'all amb una mica d'oli. Quan estigui rosset i posem les ametlles i pinyons picats i ho remenem fins que agafin una mica de color daurat. 
Hi afegim el tomàquet triturat i deixem que es cogui. 
Una vegada cuit hi posem la pasta bullida , ho remenen bé i sense treure-ho del foc ni deixar de remenar hi posem un raget de nata líquida.
Es serveix amb una mica de parmesà per sobre.

1 comentari:

 1. Hola jo vaig tenir la mateixa pensada (la setmana passada haviem de celebrar aprovats d'oposicions i al final no es va fer així que quasi me n'he menjat un terç jo sola)i també ho vaig fer amb prèssec però hi vaig posar la llet condensada i surt bastant dolç (tot i que jo pensava que encara ho seria més), la base de melindros m'agrada més com la vas fer tu que la de galetes que surt a la recepta del blog

  estela

  ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.