PASTÍS D'AMETLLA I LIMONCELLO (12)
Dies enrere em va passar la recepta d'aquesta Tarta de massapà i poma. Avui m'ha passat aquesta altra, a veure que us sembla. L'artista es diu Estela. Per acabar ampolles de licors que et van regalant i no s'acaben mai.
-2oo g sucre
-2oo g ametlles
-150 g farina
-3 ous
-1 sobre llevat
-1 dl limoncello (la mesura de 1/2 got d'aigua)
-un pessic de salbarrejar rovells + sucre
afegir farina + ametlles + llevat
tirar limoncello
afegir clares + sal a punt de neu
al forn 30 min a 180º
Dolça, aquest pastís ha d'estar reboníssim. Ametlla i llimona, ummmm.
ResponEliminaA més limoncello, una delícia.
Salut!!!!!!!!
-Dolça, per aquí en ronda una de limoncello ,però tot i que es va bevent es una gran idea per finiquitarla , tens alguna cosa per una de frangelico??? jajjaja
ResponEliminapetonets maca!!!!!!!!!!
Hola reusenques!!! Me n'alegro que us agradi. Mai, el frangelico per aromatitzar un pastís de fruita seca, dic jo!!!!PTNTS
ResponEliminaDolça
Jo també tinc un cul d'ampolla de limoncello, d'unes vacances a Sardenya... genial per aquest pastís!
ResponEliminaPer cert, quin licor és l'aiguapessic???
Quan temps es pot guardar el limoncello?. Jo també en tinc una mica que ja deu ser "añejo", ja, ja.
ResponEliminaJo, com la Gemma, tampoc sé què és l'aiguapessic.
Hola dolça he visto tu tarta y me has recordado cuando estuve en Italia e hicimos botellón en el parquin del hotel de venecia nos pusimos de limoncello hasta arriba, felicidades tiene que estar muy buena, besos pepa
ResponEliminaEs mig got dels d'aigua de limoncello, i el pessic és de sal. Segur que es van ajuntar dues línies
ResponEliminaEstela
Es mig got dels d'aigua de limoncello, i el pessic és de sal. Segur que es van ajuntar dues línies, perdoneu, ja ho arreglo.
ResponEliminaPTNTS
Dolça