CREMA PASTANAGA I CARABASSA
Ara ja fa fred de veritat i com que em queda un tros de carabassa a la nevera i no n'hi ha prou per fer-ne res en faig un puré o crema. Agafo mitja dotzena de pastanagues, una ceba i la carabassa, ho tallo tot a trossets, ho poso a sofregir amb una miqueta d'oli i abans que agafi color ho cobreixo d'aigua i ho deixo bullir, a foc baixet, uns 30 minuts. Ho tastem de sal. Ben passat per la batedora i, si voleu, colat pel xino, i ja està. Bon profit. Amb la Turbo-Chef:
Posem els ingredients tallats i els piquem V5-7-9, 15 segons.
Tirem un raget d'oli i a V1, 80º 3 minuts. Ho cobrim d'aigua i ho posem a 90º uns 35 minuts. Després ho passem a v3-5-7-9 durant dos minuts, i els segons finals hi donem uns cops de Turbo.
Posem els ingredients tallats i els piquem V5-7-9, 15 segons.
Tirem un raget d'oli i a V1, 80º 3 minuts. Ho cobrim d'aigua i ho posem a 90º uns 35 minuts. Després ho passem a v3-5-7-9 durant dos minuts, i els segons finals hi donem uns cops de Turbo.
M'encanten els purés però la carabassa no és el meu fort!
ResponEliminaDe totes maneres, gràcies!
Un petonet.
Jo no les he barrejat mai, però m'acabes de donar una idea genial!!!
ResponEliminaPtnts
Si fa fred, una bona cremeta. Que rica!!! Aquesta m'agrada molt.
ResponEliminaSalut!!!!!
Dolça, aquesta sopa m'ha recordat quan de petita la meva mare ens en feia! :) Una manera d'aprofitar les restes... molt bé!
ResponEliminaQue crema para deliciosa me gusta que quede asi espesita calientita muy rica .
ResponEliminalindo fin de semana
besitos
Fa poc jo també vaig fer una crema de carabassa. M'encanta! i quan comença a fer fred ve molt de gust. Jo no hi poso pastanaga i, enlloc d'aigua, hi poso brou de pollastre. També queda deliciosa amb uns daus de pernil serrà fregidet i un rajolí d'oli de tòfona blanca. A veure si poso el post un dia d'aquests!
ResponEliminaA reveure!