Tartaleta de préssec saltejat
En un restaurant de menú, on vam anar un dia de la setmana passada en sortir de la feina em van agradar, especialment, les postres. És per això que m'he animat a fer aquestes tarteletes de préssec saltejat.Necessitem:
- - Préssecs (de carn ben dura)
- - melindros
- -mantega
Agafem els melindros i els esmicolem i els barregem, amb una forquilla, amb mantega tova.
Agafem un aro d'acer inox i hi posem una capa dels melindros esmicolats.
A banda, en una paella, amb mantega anem saltejant els préssecs que haurem tallat a talls no massa grossos. Quan vegem que estan cuits, però no massa tous, els posem damunt la capa de melindros, dins l'aro.
Ho posem a la nevera fins al moment de menjar, que treurem l'aro, amb cura que no se'ns desmunti.
Fàcil, bo i vistós, no trobeu?
Mmmm! Senzill i deliciós! A vegades, les receptes més senzilles són les més bones... són unes tartaletes ben sucoses i ara que encara trobem préssecs bons, s'ha d'aprofitar ;)
ResponEliminaA mi també m'agrada treure idees dels plats que provo als restaurants. A vegades no queden igual, però l'important és agafar la idea i adaptar-la a casa... genial!
Guau!!! Senzill, però espectacular. M'ha agradat.
ResponEliminaSalut!!!!!!!!!
que delicia de tartaleta se ve tan rica y tan fresca
ResponEliminabesitos
Senzill si, deliciós t'ho diré, pq ab el teu permis, te la copio!!
ResponEliminaUna pregunta maca, com has configurat per poder enviar les receptes a un amic??
Gràcies!
Senzill si, deliciós t'ho diré, pq ab el teu permis, te la copio!!
ResponEliminaUna pregunta maca, com has configurat per poder enviar les receptes a un amic??
Gràcies!
Vanesuky, la meva amiga La Padrina em va enviar la recepta per e-mail, jo vaig fer un copia-enganxa i la foto me la vaig penjar al Flirck i d'allí me la vaig baixar normalment. I el mateix he fet amb els pastissos de l'Estela.
ResponEliminaNo sé si és això el que em preguntes...
PTNTS
Dolça