VERD I GROC

Verd i groc... i no és cap bandera. Són uns pebrots farcits de truita, al gust. Jo, avui, els he farcit de truita de patata i ceba. També els he fet amb truita de pèsols i amb truita de formatge i pernil, m'imagino que amb qualsevol tipus de truita deu ser bo. Necessitem:
  • -6 pebrots italians (el més llisos possible i a poder ser de la mateixa mida)
  • -3ous
  • -1ceba
  • -1patata mitjana
  • -oli i sal
Fem la truita de patata i ceba a la nostra manera, però no s'ha de deixar qüallar del tot a la paella, només una mica i aleshores es remena amb una forquilla.
A part hem netejat els pebrots i hem tallat la part de dalt ( la de la tija i les llavors).
Amb una cullereta de café anem omplint els pebrots amb la "truita".
Agafem una paella amb oli i els posem a fregir, primer la boca amb la truita amb l'oli ben calent per segellar-los i que no perdin el farcit; després a foc baixet fins que agafin color per tots els costats (han de quedar cruets).
Els treiem i els posem damunt un paper de cuina perquè deixin anar el màxim d'oli. Els posem en una safata de forn i els posem uns 5 minuts a forn fort.

Comentaris

  1. Torno a ser la primera, i aquesta vegada per comentar una espectacular recepta. Pebrots italians farcits de truita de patata, una recepta que per si sola, només amb la foto, ja parla. Que bona pinta. T'haig de confessar que els he tastat però no els he fet mai. M'animaré com has fet tu, els pebrots m'agraden molt, la truita, la veritat, no és que sigui una de les meves prioritats, però la combinació si que m'agrada força.
    Salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Jo també els tinc pendents, els vaig veure fa temps i vaig pensar... això ho haig de fer! Tu m'has fet recordar la recepta, aquesta setmana cauren segur :)

    ResponElimina
  3. Que bueno tiene que estar esto , me ha gustado mucho y las fotos geniales felicidades, besos pepa

    ResponElimina
  4. Muy ricas las recetas de tu blog. La pena es que no estén traducidas. Me cuesta un poquito entenderlo, pero con las fotos me apaño.
    Besos.

    ResponElimina
  5. Son geniales. Creo que va siendo hora de hacerlos ¡qué ricos Dolça¡
    Un beso

    ResponElimina
  6. Dons jo mai els he probat xo els he vist a molts blocs...i com la Gemma fa temps que la tinc pendent de fer...i és que fa una pinta!!!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  7. Me encanta esta receta, las patatas, los pimientos, juntos, superados, vamos que es una DELICIA.

    Besotes.

    ResponElimina
  8. Ganxeta, et donaré el premi a la puntualitat!!!
    gemma, pepa, dolita són bons i res de l'altra mon de fer. Només entretingut el pas de omplir-los amb la cullereta. El fet d'acabar-los al forn et permet tenir-los fets i acabar-los quan sigui l'hora de l'àpat.
    Pilar, gràcias por leerme, si tienes alguna duda me lo dices y yo te traduzco la receta, sin ningún problema.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  9. Hola dolça ¡que curiosos!hace poco tuvimos la semana cultural de la falla e hicimos concurso de tortilla de patata, y una chica hizo esta misma receta (pensaba que se lo habia inventado) estaban BUENISIMOS y originales. Un beset i fins ara.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides