PASTISSETS D'AMETLLA I PINYONS (6)
Necessitem:
- -50g de pinyons
- -5og d'ametlla
- -250g de maizena
- -150g de sucre
- -100g de mantega
- -1 ou i una clara
- - una cullerada de sucre avainillat
- -1/2 sobret de llevadura
- -el rovell que sobra és per pintar els pastissets
- - uns quants pinyons per guarnir-los
Primer picarem els pinyons i les ametlles V5-7-9, uns 20 segons i els reservarem.
Posem la mantega, a trossos, a V1, 2 minuts a 45º. Hi afegim el sucre i la vainilla i ho posem a V3 2 minuts.
A V3 i pel forat de la tapa afegir la maizena, la llevadura, els pinyons i ametlles trinxats i ho deixarem uns 3 minuts.
Omplim motlles de madalena amb aquesta massa, ho guarnim amb uns quants pinyons i ho pintem amb el rovell d'ou.
S'enfornen a 180º fins que estiguin daurats.
Si no es té Turbo-Chef:
Batre l'ou amb el sucre, la vainilla i la mantega desfeta.
Afegir la maizena, la llevadura, els pinyons i ametlles que haurem picat prèviament.
La resta ho farem igual
Aquests pastissets són els que s'han menjat avui per postres de dinar la joventud que ha vingut aquest migdia, i els que han sobrat se'ls acabaran a la tarda quan vinguin per estudiar. Si us afanyeu encara en trobareu algun!!
Ganxeta, suposo que encara que no tingui la turbo em quedaran tant bons com a tu. Veritat? M'encanten els pinyons.
ResponEliminaSalut!!!!!!!!!!
Que pinta Dolça!
ResponEliminaCada dia et superes a tu mateixa!!
Quan tinguis un momentet, passat pel meu blog, tinc una coseta per tú!!
Un petonet.
mmmm deliciosos! Aquests pastissets són una barreja entre magdalena, panellets i tarta de Santiago... boníssims!
ResponElimina¡Hola Dolça! Pasamos por aquí para agradecerte los comentarios en nuestro "blog desconectado" ahora que hemos encontrado un momento, y para disfrutar de tus estupendas recetas.
ResponEliminaSaludos.
Ana y Víctor
una pregunta les ametlles son crues o torrades ?
ResponEliminaAnònim, són crues!
ResponElimina