FARCELLETS DE PIT DE POLLASTRE
Ahir vaig anar a sopar a cas de una bona amiga, a Tarragona, per què vegeu que les enemistats Reus-Tarragona són més cosa de la legenda que la realitat.
Entre les moltes coses que vam xerrar va sortir el tema de que ella fa temps va posar en marxa un blog de cuina però el tenia aparcat, em sembla que la he animada a que el torni a engegar, ara hi té molt poqueta cosa però a veure si s'anima i passa a ser una més de la colla. Escriu com a La Padrina i el blog és http://cuinem.blogspot.com/
Ens va fer:
PER A SIS PERSONES
INGREDIENTS: . Quatre pits de pollastre. tranxetes. pernil dolç. farina. prunes (opcional). 1 pot de bolets variats. 1 pastilla de concentrat de caldo de pollastre o caldo.
PREPARACIÓ:
PREPARACIÓ:
- Tallem els pits de pollastre finets i els salem. Hi posem al damunt un trosset de pernil dolç i un de tranxete i el cargolem fent farcellets que aguantarem amb un escuradents.
- Els enfarinem i els fregim a la cassola; es van retirant els farcellets cuits, però no cal que ho estiguin massa, ja s'acabaran de coure després.
- Amb l'oli que queda i les restes de formatge fos, es posa a enrossir una miqueta de la farina que hem utilitzat abans i hi afegim dos o tres gots d'aigua amb la pastilla d'avecrem o caldo.
- Hi tornem a posar els farcellets junt amb les prunes i els bolets i a fer xup-xup una estoneta. S'acabarà de coure i s'anirà desfent el formatge.
I llestos. A emplatar. És fàcil i surt molt bo!
Si voleu veure la recepta al seu lloc original: FARCELLETS DE PIT DE POLLASTRE
Hola Dolça, jo ja li he fet la visita de presentació i donada la benvinguda al grupet d'entusiastes culinàries. Per cert molt bon sopar.
ResponEliminaSalut!!!!!!!!!!!!!!!!
Ganxeta, gràcies guapa!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
excelente
ResponEliminabesitos
Caram quina bona pinta! Ja pots animar a la teva amiga, que si fa receptes com aquesta segur que el blog valdrà la pena... ara mateix li faig una visita ;)
ResponElimina