PANADA DOLÇA



Aquesta recepta la he agafada de :http://www.encarnasao.blogspot.com/.

PANADA D'AMETLLES
120g d'ametlles
120g de sucre
90g de mantega
1 cullerada de sucre avainillat
2 ous
15g de maizena
Ametlles filetejades
2 làmines de masa de full ( de la que no puja)

Fem la crema d'ametlles:
- Polvoritzem les ametlles i el sucre.
- Afegim la mantega en pomada, V5 10 segons.
- Hi afegim un ou, la maizena, la vainilla, V5 20 segons.
Sense Turbo Chef:
En un bol posem el sucre i les ametlles en pols i ho barregem amb la batedora elèctrica. Hi afegim la mantega tova, sense deixar de batre, l'ou, la maizena i la vainilla. Quan vegeu que té consistència de massapà ja és a punt.

Estirem una làmina de la pasta de full, la punxem amb una forquilla. Posem damunt la crema d'ametlles. Ho tapem amb l'altra làmina de pasta de full..
Pintem la superficie amb l'altra ou i hi posem les ametlles filetejades per damunt.
La posem al forn a 200º uns 40 minuts o fins que estigui daurada.
Al moment de servir-la hi poseu una mica de sucre glass per damunt.

Comentaris

Entrades més llegides