Entrades
Bombons salats" de bacallà i salmó amb cervesa en dues textures
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Galette de nectarina @ColorySabor de Temporada
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Aperitiu de sardines marinades
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
La Verema de Nina 2016
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Figues confitades en tres coccions
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Brandada de bacallà amb puré d'olives arbequines i melmelada de llimona
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
pollastre amb salsa de soja i llimona
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Crema de blat de moro @ColorySabor de Temporada
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Zoodles o espaguetti de carabassó
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Pastís de formatge amb maduixes @CookingTheChef
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Amanida /tàrtar amb salmó
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
gelat de gerds al cava rosat @ColorySabordeTemporada
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Galetes de mantega
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Pana cotta de mató amb maduixes caramel·litzades
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Gelat d'albercoc
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Coc tatin de poma caramel·litzada @CookingTheChef (93)
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions