Crema de blat de moro @ColorySabor de Temporada
Aquesta primavera passada, quan anàvem al restaurant Reineta ens donaven uns aperitius entre els quals hi havia una copeta de crema de blat de moro... bona, es notava el gust del moresc... em va agradar molt i no he parat fins aconseguir fer-la, segur que igual igual no és però ens ha agradat força.
A veure què us sembla!
Necessitem:
- 1 litre de caldo de pollastre
- 200g de blat de moro (l'he fet servir congelat)
- una culleradeta de curry
- 25g de gingebre fresc
- 2 cullerades de salsa de soja
Un parell de minuts abans d'acabar hi afegim el curry, el gingebre acabat de ratllat i la salsa de soja.
Hi donem un cop de batedora perquè quedi ben emulsionat i ho redeixem refredar.
Es pren tebi o a temperatura ambient, ni calent ni fred, així podem notar bé el gust del moresc.
Si la voleu fer més ràpid, podeu fer com jo, agafeu un brik de caldo de pollastre ANETO i no cal que us poseu a fer brou ara que fa calor, i el resultat és perfecte.
I aquesta és la meva proposta pel repte @color y sabor de temporada que ens proposa el blat de moro com a ingredient salat.
Te la copiaré, ja ho saps no? Ptnts
ResponEliminaI tant que ho sé Marta!!! Heheh
EliminaPtnts
Glòria
Una crema diferente que tendré que probar, rápida y sencilla de hacer.
ResponEliminaun beso
Bonisim! Merci! Ptnts
ResponEliminammmm que original y que riquisima que tiene que estar!!
ResponEliminabesitos!
Quina recepta tan original i "copiable". Salutacions
ResponEliminaPero que aperitivo curioso, la combinación de sabores promete, muy original propuesta, saludos!!
ResponEliminaUna recepta super original, me la copio per quan al setembre és troba blat de moro fresc al mercat sense cap dificultat!
ResponEliminaM'encanta l'idea!
Ara em toca desitjar-te un bon estiu, temps de vacances per nosaltres, i temps de tornar a casa!
Petons i bon estiu!
Palmira
La Cristina ja me me l'ha demanat! Li encanta el blat de moro....i ha de ser boníssima!
ResponEliminaPetonets, Glòria!
Olga
Hola! pues ya me la estoy guardando, nunca la había visto y la verdad que me ha sorprendido mucho, imaginando el sabor con las especias se me hace muy buena.
ResponEliminaGràcies !! ;)
Una buena receta,me la guardo para mas adelante,haora por andalucia el gazpacho,se ve muy buena.
ResponEliminaUn beso
Qué rica!!!
ResponEliminaQue buena idea, tengo que probar esta crema se ve deliciosa, felicidades por el reto, nos vemos en el siguiente, besss
ResponElimina