pollastre amb salsa de soja i llimona
Aquí teniu una recepta de la Mireia Carbó,un pollastre que vaig fer dies enrere, aprofitant que tenia llimones i que durant un parell de setmanes només buscava receptes, amb llimona, per fer. La Mireia ho fa amb cuixetes però jo tenia mig pollastre de pagès , vaig tardar una mica més en coure'l però va quedar boníssim.
Necessitem:
En un bol barregem el suc de les dues llimones, la ratlladura d'una, la salsa de soja i el sucre moré.
Una vegada tenim el pollastre ben rosset hi aboquem la barreja del bol, ho tapem, i ho deixem fent xup-xup una hora a foc ben baix fins que vegem que el pollastre està ben cuit.
El deixem reposar dins la cassola, si voleu d'un dia per l'altre, només us caldrà escalfar, emplatar i amb una bona llesca pa és un plat de diumenge!
Necessitem:
- Mig pollastre de pagès tallat, dos talls de cada quart
- 2 llimones
- 2cullerades de sucre moré
- 50ml de salsa de soja
- OOVE
- Sal (no n'hi vaig posar ja que amb la salsa de soja trobo que ja n'hi ha prou)
En un bol barregem el suc de les dues llimones, la ratlladura d'una, la salsa de soja i el sucre moré.
Una vegada tenim el pollastre ben rosset hi aboquem la barreja del bol, ho tapem, i ho deixem fent xup-xup una hora a foc ben baix fins que vegem que el pollastre està ben cuit.
El deixem reposar dins la cassola, si voleu d'un dia per l'altre, només us caldrà escalfar, emplatar i amb una bona llesca pa és un plat de diumenge!
Mira, ara que tinc llimones, és una recepta a fer!! ����
ResponEliminaPtnts
Fàcil i molt resultona Marta!
EliminaPtnts
Glòria
Oh, oh, oh...... Aquest va al sac. Que bo y sencill, amb lo que m'agrada la llimona y el toc de la ratlladura li ha de donar un sabor ben especial.
ResponEliminaHas tornat ja, o la tenies programada?
Petons estimada
Gust intens de llimona Manu!
EliminaProgramada, ja saps que jo als estius estic en zona sense wifi!!!
Ptnts
Glòria
Quin plat més deliciós!!! I això de tenir bones llimones sobreres pensa que és tot un privilegi...amb aquesta calor les llimones són les reines de la cuina! Petonarros!
ResponEliminaTenir bons amics que tenen arbres fruiters és tot un privilegi Mònica!
EliminaPtnts
Glòria
El pollastre amb soja el faig sovint, però mai l'he combinat amb llimona. Fa una pinta boníssima, així que a la propera ho probaré així!
ResponEliminaQue vagi bé! Clara
Clara, jo el feia amb llimona, sense soja. Així és diferent i boníssim també.
EliminaPtnts
Glòria
MMmmm....que bo! La llimona i el pollastre de pagès han de lligar molt bé! Potser millor que amb el pollastre "no pagès"!
ResponEliminaPetonets i molt bona setmana, Glòria!
Olga
Pollastre de pagès, sucre morè, llimona i soja i et surt un plat d'aquells que a tu t'agraden tant, Olga, un plat de sucar-hi pa!
EliminaPtnts
Glòria
Sencill de cuinar i boniiiisim!!
ResponEliminaTal com tu has dit Lolines !!!!
EliminaPtnts
Glòria
¡Cómo me gusta esta receta, sencilla y sabrosa!
ResponEliminaPetonsss.
Pues ya sabes, rapidita y riquísima!!!
EliminaPtnts
Glòria